Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Joy (18.02.21)

 

Joy (18.02.21)

Csak, hogy ne állandóan szakmázzunk! Joy, egy 2015-ös film, amit érdemes megnézni. Nem csak azért mert Jennifer Lawrence, Robert de Niro és Breadly Cooper garancia erre, hanem azért mert a téma érinti a takarítást is. A film íve is tökéletes és sokatmondó, szerintem ez tényleg ad egy plusz töltetet, a mindennapi élethez.

A téma főhősnője egy kreatív és szeretetre méltó hölgy, aki egyébként rendkívül szerencsétlen pályán mozog. Ö viaszi a hátán az egész családot, még a volt férje is nála lakik. Aztán elvált apja is visszaköltözik hozzá egy időre. Mindezek mellett feltalál egy különleges felmosót, amit aztán megpróbál eladni.

A filmben két csúcspont is van. Nézzétek meg, megéri.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!