Jövő héten Klubnap (18.01.17)

 

Jövő héten Klubnap (18.01.17)

Immáron második alkalommal kerül megrendezésre a Reneszánsz 2.0 klubnap. Ha minden szépen alakul minden hónapban tarthatunk egyet. Cél megismerni a rendszert és meglátni benn a lehetőségeket. A helyszín és a szponzor változatlan, viszont vannak új szempontok!

A január meglepően forgalmas lett a Reneszánsz 2.0 projekt kapcsán. Sokkal többen ismerték fel benne a lehetőséget, mint amire eredetileg számítottam. Azonban nagyon fontos tisztázni néhány dolgot.

A Reneszánsz 2.0 projekt alapvető célja, hogy felébressze a belső motivációt a takarítóiparban dolgozó elfáradt, elfásult és reménytelen állapotban lévő takarítóban, középvezetőben vagy cégvezetőben.

Teljesen tisztában vagyok azzal, hogy a szakma óriási tudásdeficittel kénytelen megbirkózni. Nem szégyen a tudatlanság, csak kellemetlen. Viszont könnyen orvosolható. Mert alapvetően az hiányzik, hogy az ember belássa, hogy bajban van és ugyanakkor azt is, hogy bajból kilábalhat. Nem tagadom, hogy a kilábaláshoz szükség van erőfeszítésre, de nem annyira, amit ne lehetne kibírni.

Minden csak egy döntés kérdése. Januárban már több 200 emberrel beszéltem. Takarítókkal, kis és nagy cégvezetőkkel és egy alapvető dolog kapcsán mindenki ugyanúgy reagált. Gyorsan belátták, hogy személy szerint és cég vagy üzletág szempontjából is lejtőn vannak. Egyenletesen gyorsuló sebességgel haladnak a lejtő, a szakadék vagy út vége felé.

A Reneszánsz 2.0 projektben valaki lehet egy időben kadét, mentor és szponzor is, ha úri kedve úgy tartja. Viccet félretéve ez most rá is fér a szakmára. Aki valamilyen szinten tisztában van egy szakmai szinttel, az lehet mentora annak, aki ezzel a szinttel nincs tisztában. Viszont saját fejlődéséhez neki magának is mentort kell keresnie. Ez egy közösségépítési modell, aminek lényege, hogy a tagok a folyamatos fejlesztésért csatlakoznak. A nagyobb tudást pedig hasznosíthatják a munkaerő-piacon vagy a piaci versenyben.

Jelentkezés itt!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!