Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Jó reggelt Kolozsvár (16.05.05)

 

Jó reggelt Kolozsvár (16.05.05)

Szép napra ébredtünk, tegnap jó sokáig gyakoroltam a román nyelvet, de most már kész vagyok hegyeket mozgatni. Ez most a második alkalom ebből a programból és nagy várakozásokkal vagyok, mert ez egy igazi kihívás.

Beszéltem már róla, de most is elmondom a május elképesztő lesz, és azt hiszem ez egy igazi vízválasztó lesz. Most azonban csak egy projektet ragadnék ki a sokból.

Mi lenne, ha készülne egy egységes és szabványosnak mondható szolgáltatási jegyzék?

Helyesebben, olyan amit, alapnak lehetne használni, már most van, igazából a szakma politikai szándék kell még, hogy következetesen ragaszkodjon hozzá. Ennek lehetnek még fokozatai, hogy az ügyfelelek szándékai is érvényesüljenek. E szerint lenne egy maximális, mondjuk PRÉMIUM szint, ami minden tartalmazna, mit szakmailag indokoltnak tartunk. A másik véglet a BUGET vagy a fapados szint, ami azért fontos, hogy a szakma, állást foglalna abban, hogy mi az a „nemzeti szakmai minimum” ami alá nem megy. Például ahhoz már nem adja a nevét, hogy egy szőnyegpadlós irodában egy hónapban csak egyszer porszívózzon. A két véglet között pedig lehetne még egy vagy több osztály, ez már megegyezés kérdése.

Milyen előnyökkel járna ez? 

El kezdenék közeledni ahhoz a bizonyos tiszta képhez, amiről mindenki beszél. Az álmaitokat így fordíthatnánk le célra, hogy ezt megcsináljuk, hirdetjük és ragaszkodunk hozzá. Erre aztán épülhetne sok minden, amit itt most nem sorolnék fel. Na, mit szoltok? Mert ez lenne a tagtoborzó kerekasztalok egyik témája.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!