Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

ISSA női hálózat

 

ISSA női hálózat

Az ISSA (Tisztítási iparszövetség), melynek a MATISZ is teljes jogú tagja meghívja női tagjait, hogy hozzanak létre egy női fórumon azzal a küldetéssel, hogy megőrizzék és fejlesszék a női kompetenciákat a tisztítás-technológiai iparban.

A program neve HYGIEIA, nevét a tisztítás és higiéniáért felelős görög istennő után kapta, akinek a kultusza valamikor az időszámításunk előtti VII. században volt a csúcson. A most életre hívott világfórum célja, hogy helyzetbe hozzák a tisztítás-technológiai szakma női tagjait. A program igen nagy hozadéka lehet, hogy a nők gondolkodása – ha vezető pozícióba kerülnek – sokat lendíthet a szakma társadalmi megítélésén.

A program arca, a Marokkói származású Dr. Ilham Kadri a Diversey 46 éves női vezére. Aki tényleg példásan helytállt a férfivilágban és csúcsvezetőként bebizonyította, hogy átütő karizmatikus egyéniség tud lenni és ez rendkívül nagy hasznára lehet a cégének. 2013-óta dolgozik a Diverseynél és a Bloomberg adatai szerint tavalyi keresete 60 Millió Forintnál is több volt. Ez követhető példa.

Egy szóval lányok, asszonyok itt a lehetőség nemzetközi porondra lépni. Itt a jelentkezési lap, most még ingyenes, de hamarosan 75 Dollár lesz a személyes tagság és majdnem 300 a céges. 

hygieia-application_2015-freefinal.pdf

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!