ISSA női hálózat

 

ISSA női hálózat

Az ISSA (Tisztítási iparszövetség), melynek a MATISZ is teljes jogú tagja meghívja női tagjait, hogy hozzanak létre egy női fórumon azzal a küldetéssel, hogy megőrizzék és fejlesszék a női kompetenciákat a tisztítás-technológiai iparban.

A program neve HYGIEIA, nevét a tisztítás és higiéniáért felelős görög istennő után kapta, akinek a kultusza valamikor az időszámításunk előtti VII. században volt a csúcson. A most életre hívott világfórum célja, hogy helyzetbe hozzák a tisztítás-technológiai szakma női tagjait. A program igen nagy hozadéka lehet, hogy a nők gondolkodása – ha vezető pozícióba kerülnek – sokat lendíthet a szakma társadalmi megítélésén.

A program arca, a Marokkói származású Dr. Ilham Kadri a Diversey 46 éves női vezére. Aki tényleg példásan helytállt a férfivilágban és csúcsvezetőként bebizonyította, hogy átütő karizmatikus egyéniség tud lenni és ez rendkívül nagy hasznára lehet a cégének. 2013-óta dolgozik a Diverseynél és a Bloomberg adatai szerint tavalyi keresete 60 Millió Forintnál is több volt. Ez követhető példa.

Egy szóval lányok, asszonyok itt a lehetőség nemzetközi porondra lépni. Itt a jelentkezési lap, most még ingyenes, de hamarosan 75 Dollár lesz a személyes tagság és majdnem 300 a céges. 

hygieia-application_2015-freefinal.pdf

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!