Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

ISSA/INTERCLEAN

 

ISSA/INTERCLEAN

Kedden megnyitja kapuit a 26-ik tisztítás-technológiai világkiállítás. Mintegy 50 000 négyzetméteren 45 országból, több mint 800 kiállító mutatja meg magát. Ez az esemény meghatározza a hetet, mert a kiállításon kívül több esemény is zajlik, megbeszélések, konferenciák és természetesen fejlődnek, alakulnak az emberi kapcsolatok is.

Egy nagy szakmai rendezvény szerepe tehát sokrétű. Az amszterdami rendezvény Európa és a világ rendezvénye. Számomra azért érdekes, mert találkozhatom azokkal az emberekkel, akik meghatározóak a szakma vagy a szakmapolitika valamely területén és vannak témák, amiket írásban nehezen lehetne megérteni, amihez a személyes kapcsolat kell.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!