Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Ismételt továbbképző (17.08.31)

 

Ismételt továbbképző (17.08.31)

Szeptember 28. újra találkozunk. Ezt eddig még nem tapasztaltam, mert a MUNKATERV továbbképző nagyon megérintette az embereket, olyanokat is akik nem voltak jelen és olyanokat is akik általában nem nyitják ki és nem nagyon olvassák a bejegyzéseimet. Mi lehet az oka?

„Közeleg a tél”

Az gondolom, hogy a munkaterv alapú gondolkodás sok mindenre választ ad. Először is kifejezi azt az elköteleződést, hogy meg merjük mondani a megrendelőnek mikor és hány emberrel dolgozunk mert elkötelezettek vagyunk arra, hogy ezt tényleg megvalósítsuk. Másodszor pedig tényleg itt van a szakma lényege, hiszen a tételnormát munkatervvel lehet kiszámolni. A persze csak egy terv és izgalmas kérdés, hogy aztán megvalósítható-e?

Az első továbbképző tapasztalatai

Nagy félelemek vannak azzal kapcsolatban, hogy mindez nem valósítható meg. Lehet, hogy minden hibás, amit az elmúlt 25 évben csinált a szakma?

Kicsit újra gondoltam a továbbképzőt. Kipróbálnád? Kicsit kevesebb előadás és több tréning. Ez most tényleg egy FELISMERÉS centrikus foglalkozás lesz!

Helyszínt majd a jelentkezések függvényében választok.

"Munkaterv" a cég legfontosabb dokumentuma

Továbbképző 2017.09.28 - 08.00 - 15.00

A jelentkező(k) neve *:
Választás *:

Jelentkezők száma *:
Még pluszban *:A jelentkező vagy szervező e-mail címe: *:
A költségviselő neve és címe *:
Telefonszám (mobil) *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:

#1 - Kovács Márió2017.08.31. 12:10

Mi voltunk. Jónak találtuk. Tudtunk közösen is gondolkodni. Érdemes részt venni.