Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Interclean 2018 sorozat (IV.) (18.03.05)

 

Interclean 2018 sorozat (IV.) (18.03.05)

Kezdenek jönni a visszajelzések így aztán lehet mazsolázni, hogy mi az, ami ténylegesen érdekes lesz a világkiállításon. Természetesen itt csak az ötletről van szó és egy megoldásról, ennek az értékesítési rendszerét, ami legalább egy ekkora feladat még ki kell találni.

A bemutatott kézi eszköz, egy speciális anyagú (valahol a gumi és a szivacs között), ami olyan profilra van vágva, mint a mozgólépcső felülete és a mozgó lépcsőn kell megtartani. Az előtt viszont a lépcsőt be kell permetezni az speciálisan erre a célra kifejlesztett tisztítószerrel. Ez egy, egyemberes eszköz. Az eszközt 2016-ban mutatták be és most 2018 már egy továbbfejlesztett tisztító paddal illetve tisztítószerrel jelennek meg.

Hátránya, hogy csak a taposó felületet lehet vele tisztítani, a lépcső homlokát nem.

Előnye, hogy a napi takarítás során egyszerűen alkalmazható, és ennek megfelelően a mozgólépcső folyamatosan tiszta lesz. Vagyis érvényesül a „Lehető leggyakrabban beavatkozni, a lehető legszelídebb módszerrel” irányelv. Az eszköz rendelkezik európai és skandináv környezetbarát címkével és még sok más elismeréssel is.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!