Interclean 2018 sorozat (IV.) (18.03.05)

 

Interclean 2018 sorozat (IV.) (18.03.05)

Kezdenek jönni a visszajelzések így aztán lehet mazsolázni, hogy mi az, ami ténylegesen érdekes lesz a világkiállításon. Természetesen itt csak az ötletről van szó és egy megoldásról, ennek az értékesítési rendszerét, ami legalább egy ekkora feladat még ki kell találni.

A bemutatott kézi eszköz, egy speciális anyagú (valahol a gumi és a szivacs között), ami olyan profilra van vágva, mint a mozgólépcső felülete és a mozgó lépcsőn kell megtartani. Az előtt viszont a lépcsőt be kell permetezni az speciálisan erre a célra kifejlesztett tisztítószerrel. Ez egy, egyemberes eszköz. Az eszközt 2016-ban mutatták be és most 2018 már egy továbbfejlesztett tisztító paddal illetve tisztítószerrel jelennek meg.

Hátránya, hogy csak a taposó felületet lehet vele tisztítani, a lépcső homlokát nem.

Előnye, hogy a napi takarítás során egyszerűen alkalmazható, és ennek megfelelően a mozgólépcső folyamatosan tiszta lesz. Vagyis érvényesül a „Lehető leggyakrabban beavatkozni, a lehető legszelídebb módszerrel” irányelv. Az eszköz rendelkezik európai és skandináv környezetbarát címkével és még sok más elismeréssel is.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!