Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Hihetetlen, de itt van (18.01.12)

 

Hihetetlen, de itt van (18.01.12)

A második hét égére egészen átrendeződött a kinyitott cikkek sorrendje és fontos, hogy a múlt heti statisztikai elemzés a második helyen van. Tehát azért izgatja a csapatot a dolog. Ami viszont még izgalmasabb, hogy az „igazság az aranylépésekről”, ami egy nagyon régi cikk (2015), múlt héten és ezen a héten is benne van az első tízben.

Tegnap egy rendkívül tartalmas nappal, elindult a FELÜLETSPECIALISTA tréning. Már készítem elő a mesterhármas másik két tagját.

Visszatérve a statisztikákra, azt gondolom, rendkívül fontos üzenet, hogy az e heti listát 71 találattal, a „Minőségbiztosítás és minőségmenedzsment” cikk nyerte. Ezzel kapcsolatban még vannak elképzeléseim és majd hamarosan visszatérek rá.

A lista első 5 bejegyzése, ha esetleg lemaradtál valamelyikről.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!