Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Hétfőn továbbképző (17.08.23)

 

Hétfőn továbbképző (17.08.23)

Utolsó felhívás!

Azt gondolom, hogy ezt az anyagot mindenkinek meg kell ismerni, ugyanis ez ténylegesen hiánycikk a piacon. A dolog története kb. 15 - 20 évre tekint vissza, amikor Európa nyugati felén hanyatlani kezdett a konjunktúra és a vevők egyre igényesebbek lettek miközben sündisznók laktak a zsebükben. Ekkor került előtérbe, hogy a körmére kéne nézni a takarító cégnek. A takarítóiparnak közel egy évtized kellett mire erre a helyzetre felkészült. Mára ez már hétköznapi dolog, nálunk viszont egyenlő lenne a halállal, ha ezt holnap bevezetnék.

A tanfolyam ezt az ismeretanyagot dolgozza fel és bármiről kérdezhetsz, útobira egy órát szánok. Készülj fel a napfogyatkozásra!

"Munkaterv" a cég legfontosabb dokumentuma

Továbbképző 2017.09.28 - 08.00 - 15.00

A jelentkező(k) neve *:
Választás *:

Jelentkezők száma *:
Még pluszban *:A jelentkező vagy szervező e-mail címe: *:
A költségviselő neve és címe *:
Telefonszám (mobil) *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!