• ask the expert
  • Szolgvez könyv
  • TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS 2017
  • Szolgáltatások és termékek megrendelése

Hatodik hét, a számok (18.02.09)

 

Hatodik hét, a számok (18.02.09)

Azt gondolom, hogy a „minden napra egy bejegyzés” politikája bevált. Egyrészt a hétfői hírlevél már nem okoz kiugró statisztikát, másrészt a többi nap sem jelent mélypontot. Persze még nem alakult ki túl nagy állandó olvasótábor, de az Analitics szerint talán kb. egy 150 ember van, aki 2 – 3 naponta elolvas legalább 2 bejegyzést.

Kezdjük talán azzal, hogy a negyedik héten 249 látogatóvolt a honlapon (előző 5 hét: 366; 383; 405; 301 és 326) tehát kezdünk összeesni. 790 oldal megtekintésvolt, lassú visszaesés itt is. (Az előző négy héten 840; 803; 850; 645 és 736). Fontos megjegyezni, hogy eközben a visszafordulási arány folyamatosan esik és a honlapon töltött idő pedig növekszik. Ez azt jelenti, hogy nagy FB kampány után tisztul le az olvasó közönség.

Ennek a hétnek a nyertese az „Ötödik hét, pipa”cikk, a második helyet pedig a „Le vagyok taglózva bejegyzés hozta. Utóbbiban két szomorú hír is volt és majd meglátjuk milyen lesz az utóélete ennek a cikknek.

Erről a hétről elmondhatjuk, hogy kevesebb ember, kevesebb oldalt nyitott meg viszont folyamatosan nő a honlapon töltött átlagos idő, ami most már 5 perc felett van. Ezzel párhuzamosan nő az „ARANYBÁNYA” forgalma is.

Ha viszont megnézzük az elmúlt 4 hét statisztikáját, akkor ott a „Munkalap”továbbra is az első helyet foglalja el. Ez egy fontos cikk, mert a személyes beszélgetésekből kiderült, hogy néhány cégvezetőt egyenesen sokkolt. Aki még nem olvasta, most megteheti. Ami szerintem még sokatmondó, hogy a „Tisztaságtervező” cikk viszont a második. Az első 5 cikk a kapcsolt cikkekben olvasható. Egyébként a négy hét alatt 1403 látogatás volt és 3269 oldal került megnyitásra. Ez durván 6 - 700 fős olvasótábor produktuma.

Most gőzerővel készülök a TISZTASÁGTERVEZŐ tréningre és a február rendkívül elfoglalt lesz, mert most egyszerre több RENESZÁNSZ 2.0 Projekt is elindult. Van néhány új ötletem is, de egyelőre még nem merek belefogni, mert így is a teljesítőképességem határán mozgok.

Addig is erőt, s erényt és kellemes hétvégét.

vissza

Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Szakmai szótár

Mi a szolgáltatásvezető mint szakmai szint?

A szolgáltatásvezető OKJ 52 853 02 felső középfokú szakképesítés, amely a tisztítás-technológiai szakmunkás szakképesítésre épül.

Ki a SZOLGÁLTATÁSVEZETŐ?

Hozzá beosztott személyzet segítségével egy dokumentált, integrált és bizalmi szolgáltatás keretén belül, egy előre meghatározott területen az oda nem tartozó és ott különböző kockázatokat jelentő anyagok eltávolítását, vagy távoltartását vezetőként tervezi, szervezi és irányítja, továbbá fejleszti a felügyelete alatt lévő végrehajtó állományt és ezáltal a szolgáltatás eredményességét és hatékonyságát. 

Mi a belső tanúsítvány?

Ha a Munkalapra a munkalap tulajdonosa feljegyzést tesz, vagyis felelőssége tudatában leigazolja, hogy az ott rögzített munkát elvégezte, akkor a Munkalap nevet vált és Belső tanúsítvány lesz. A Belső tanúsítványon további személyek is rögzíthetik a munka eredményével kapcsolatos véleményüket, a minőségmérési szabályozás szerint. A Belső tanúsítvány azé, akinek a nevére kiállították, azonban annak másolatát elektronikusan el kell juttatni a megadott helyre, ugyanis ez a dokumentum képezi a Teljesítési igazolás alapját és egyben képezheti a bérszámfejtés alapját is. 

Mi a munkalap?

Az a dokumentum, ami a munkatervet szétszedi egy személy feladataira. A munkalap mindig kizárólagosan egy személy feladatait tartalmazhatja.

Mik a Gyémántszabályok?

10 szabály, ami keretbe fogalja az Aranylépések rendszerét és azok egyenkénti alkalmazási és összevonási sajátosságaikat.