Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Hatodik hét, a számok (18.02.09)

 

Hatodik hét, a számok (18.02.09)

Azt gondolom, hogy a „minden napra egy bejegyzés” politikája bevált. Egyrészt a hétfői hírlevél már nem okoz kiugró statisztikát, másrészt a többi nap sem jelent mélypontot. Persze még nem alakult ki túl nagy állandó olvasótábor, de az Analitics szerint talán kb. egy 150 ember van, aki 2 – 3 naponta elolvas legalább 2 bejegyzést.

Kezdjük talán azzal, hogy a negyedik héten 249 látogatóvolt a honlapon (előző 5 hét: 366; 383; 405; 301 és 326) tehát kezdünk összeesni. 790 oldal megtekintésvolt, lassú visszaesés itt is. (Az előző négy héten 840; 803; 850; 645 és 736). Fontos megjegyezni, hogy eközben a visszafordulási arány folyamatosan esik és a honlapon töltött idő pedig növekszik. Ez azt jelenti, hogy nagy FB kampány után tisztul le az olvasó közönség.

Ennek a hétnek a nyertese az „Ötödik hét, pipa”cikk, a második helyet pedig a „Le vagyok taglózva bejegyzés hozta. Utóbbiban két szomorú hír is volt és majd meglátjuk milyen lesz az utóélete ennek a cikknek.

Erről a hétről elmondhatjuk, hogy kevesebb ember, kevesebb oldalt nyitott meg viszont folyamatosan nő a honlapon töltött átlagos idő, ami most már 5 perc felett van. Ezzel párhuzamosan nő az „ARANYBÁNYA” forgalma is.

Ha viszont megnézzük az elmúlt 4 hét statisztikáját, akkor ott a „Munkalap”továbbra is az első helyet foglalja el. Ez egy fontos cikk, mert a személyes beszélgetésekből kiderült, hogy néhány cégvezetőt egyenesen sokkolt. Aki még nem olvasta, most megteheti. Ami szerintem még sokatmondó, hogy a „Tisztaságtervező” cikk viszont a második. Az első 5 cikk a kapcsolt cikkekben olvasható. Egyébként a négy hét alatt 1403 látogatás volt és 3269 oldal került megnyitásra. Ez durván 6 - 700 fős olvasótábor produktuma.

Most gőzerővel készülök a TISZTASÁGTERVEZŐ tréningre és a február rendkívül elfoglalt lesz, mert most egyszerre több RENESZÁNSZ 2.0 Projekt is elindult. Van néhány új ötletem is, de egyelőre még nem merek belefogni, mert így is a teljesítőképességem határán mozgok.

Addig is erőt, s erényt és kellemes hétvégét.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!