Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Haladunk (16.05.23)

 

Haladunk (16.05.23)

Hétfő kamarai szabadegyetem, kedd könyvezünk, szerdán Hungexpo és hétvégén tréning, indul egy új csoport. Azt gondolom, hogy ezen a héten is lépünk egyet előre. Azonban ezt nem mindenki látja így. Nehéz helyzetben vagyunk, mert a szakma nem pontosan látja a saját érdekeit.

A BKIK fenntarthatósági hetet szervez, ennek egyik rendezvénye a szakmai osztály XIII-ik szabadegyetem rendezvénye. Ma 10.00 órakor kezdődik. Érdekes a helyzet, mert miközben már van hivatalosan államilag elismert környezetbarát takarítás védjegy, addig itt még csak a környezetkímélő takarításról lesz szó. Viszont az energia hatékony porszívó izgalmasnak ígérkezik. Különös tekintettel arra, hogy nemzetközi szinten sok polémia van vele kapcsolatban.

A szakirodalom újabb elemei forrnak és érnek, kedden nagy munkában lesz a csapat.

Szerda a TisztaShow napja, a MATISZ az üres B pavilonba hívja a szakmát, hogy bemutassa az októberi nagy rendezvény koncepcióját. Ez a találkozó azért fontos, mert a koncepció még alakulhat aszerint, hogy résztvevők miképpen látják, mit gondolnak, hogy milyen célok kellene, hogy teljesüljenek. Ez a rendezvény meghatározza majd a következő éveket.

Csütörtök készülődés.

Péntek és szombat nekem indul egy új Master-Mind csoportom Budapesten, de a péntek a MATISZ részére is nagy nap, mert indul az első tagtoborzó rendezvény, a budapesti, ezt követi majd a székesfehérvári és a debreceni.

Komoly hétnek nézünk elébe.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!