Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Gyémánt szabályok a tisztítás-technológiában

 

Gyémánt szabályok a tisztítás-technológiában

Az aranylépések rendszer 15 éve van a képzésben, de az, hogy ezek pontosan milyen szabály/keret rendszerben működnek csak 2012-ben került megfogalmazása. Ma már ez a rendszer a képzésünk egyik meghatározó alapja, ami pontosan 99 tesztkérdést tesz feltehetővé a 47 sztenderd technológia kapcsán.

A képzés során az a legizgalmasabb, hogy a hallgató mikor érti meg a tudás alapokat és mikor kerül abba a helyzetbe, hogy bármely kérdésre tud válaszolni a 4 653 kérdés bármelyikére.

Természetesen a szakmai fejlődés abszolút értelemben töretlen, újabb és újabb szempontok kerülnek előtérbe, azonban a szakembereknél néha egy adott ponton megáll az idő és sajnos nem képesek újabb és újabb összefüggéseket befogadni.

Segíthetek, de csak ha te is akarod.

Akarod tudni melyik a negyedik gyémánt szabály?

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!