Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Gondolj bele, tudod a választ?

 

Gondolj bele, tudod a választ?

Amikor a szolgáltatásvezető tanfolyam véget ér, minden csoport nagy izgalomba van, hogy megfelel-e majd az elvárásoknak. Most lassan közeledünk egy olyan tanfolyam végéhez, ahol minden idők legkomplexebb vizsgáját fogjuk megvalósítani és mindenki nyugodt és magabiztos. Én vagyok a legjobban meglepődve.

A vizsga több kérdést vet fel egy adott körülmény kapcsán. A körülmények életszerűek, a mindennapi életben is előfordulnak. Íme, a kérdéskör.

Gyakorlati vizsgafeladat:

A) Fogalmazza meg a nem tisztázott feltételekkel kapcsolatos kérdéseit, és válaszolja meg őket tetszés szerint. Készítsen egy egyszerű szolgáltatási jegyzéket.

B) Adja meg, hogy az adott területen, a megadott időablakban, az alkalmazandó technológia milyen eljárásokat/műveleteket kell, hogy tartalmazzon, és milyen tárgyi normákkal lehet számolni Ön szerint.

C) Számolja ki a feladat ráfordítási idejét, és adja meg, hogy hány fős csapattal tervezi a feladat megvalósítását. Bizonyítsa, hogy a meghatározott létszámmal, az adott időablakban és az adott időráfordítással a feladat teljesíthető. Ennek alapján határozza a meg a végleges hálótervet/munkatervet, ami majd alapját képezi a munkalapoknak. Ennek alapján számolja ki a tételnormát.

D) Adja meg minden eljárás/művelet vonatkozásában, óraintervallumra meghatározva, a szükségesnek ítélt kézi eszköz, gép és tartozék, illetve kezelőszer oldat mennyiséget.

E) Adja meg minden eljárás vonatkozásában, az eljárás eredményes, biztonságos és hatékony végrehajtásához szükséges szakmai szintet, amivel a végrehajtónak rendelkeznie kell.

F) Mutassa be a vizsgabizottságnak a feladat végleges peremfeltételeit és a megvalósítással kapcsolatos terveit. Tartson egy rövid prezentációt azzal kapcsolatban, hogy a feladat kapcsán milyen objektíven ellenőrizhető formai követelményeket tart célszerűnek, és esetlegesen milyen tartalmi kockázatok lehetnek.

Gondolj bele, tudod a választ?

Ha nem annyira vagy benne biztos gyere el a TISZTASÁGTERVEZŐ tréningre!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!