Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Már tavaly kezdödött a projekt és idén is folytatodik több takarítási terület kisérleti menedzsmentje, annak érdekében, hogy elöbb-utobb megvalósítsuk a legendás takarítási szolgáltatást. A célok a teljes transzparencia megvalósítása és felkészülés a digitalizációra.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Gondolatok a könyvről (18.06.11)

 

Gondolatok a könyvről (18.06.11)

Egy szakkönyvet nagyon nehéz lezárni. Úgy is mondhatjuk, hogy abbahagyni lehet, de befejezni nem. A szolgáltatásvezető 2018 – 1.0 sem kivétel ezek alól, mert akárhányszor nyúlok, hozzá mindig találok valamit, amit úgy látok, hogy másképpen kénre fogalmazni. Most 400 000 karakter (kb. 250 A4 oldal) és megtanultam átnézni 1 óra alatt.

A szolgáltatásvezető egy olyan könyv, ami nem mindenki számára lesz könnyen feldolgozható. Azonban azt már végig gondoltam, és kialakítottam egy nagyon jó rendszert arra, hogy ezt egy egynapos tréning keretei között nagyon nagymértékben megkönnyítsem.

Tehát július 10-én szervezek egy olyan szakmai napot, ami egyrészt pályára állít abban, hogy mi az a tudás, ami ma elvárható ma egy szolgáltatásvezetőtől. Ez nem csak magyarországi vonatkozásban, hanem Európaiban is. Másodszor pedig adok egy olyan feladatot, ami valójában egy „állatorvosi ló” és ami irányadó lesz a 250 oldalas könyv feldolgozásában. Harmadszor megmérjük a szakmai szintedet és objektív visszajelzést kapsz arról, hogy hol tartasz most. Negyedszerre kapsz egy könyvet és néhány segédeszközt, hogy felkészülj a vizsgára. Ötödszörre, pedig ki is tüzűk a célt, mert szeptemberre szervezünk egy vizsgát és TE ott lehetsz. Ha pedig már van szolgáltatásvezető bizonyítványod eljöhetsz és megnézheted, hogy mi a jelenlegi állapot.  Ennek megfelelően rosszul nem járhatsz.

Mindezt 25.000 Forintért!

Szolgáltatásvezető bizonyítvánnyal 50% kedvezmény!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!