Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Gondolatok 2016-ra

 

Gondolatok 2016-ra

Így karácsony után, de még az Új év előtt a statisztikák szerint a takaritz.hu lapon a BLOG legnagyobb konkurense a HUMÁN ERŐFORRÁS rovat és az olvasok 36%-a hetente többször is megnyitja a honlapot. Azonban, hogy tényleg előre tudjunk lépni most, kéne egy nagy levegőt venni és elmondani mi hiányzik.

Az interaktivitás igen fontos kérdés egy blogoló életében, ezért most az év végén egy nagy kísérletre szántam el magam. Meg akarom tudni, mit gondoltok, mi lenne számotokra a legfontosabb, mik legyenek azok a témák, amit célszerű lenne kivesézni?

Őszintém mondom, hogy ez rendkívül fontos lenne, mert ez adhatna egy lenyomatot a piacról. Nincs szükség nagy szövegekre csak kulcsszavakban. Ha mobilt is megadjátok, mindenkit visszahívok és egyeztetjük, hogyan foglalható keretbe az adott prioritás. Ha csak e-mailt adtok, egyeztethetünk levélben.

2016-ra

Ötletbörze

Név *:
E-mail *:
Mobil *:
Biztos pont *:
A cél, ötlet vagy elképzelés *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 A cél az lenne, és persze nagy kérdés is, hogy a beérkezett ötletek, gondolatok, óhajok és sóhajok összerendezhetőek-e egy nagy és átfogó tisztítás-technológiai stratégiává. Ugyanis még az első negyed évben célszerű lenne egy ilyennel előrukkolni.

Fejlődést akarunk vagy csak változást?

Nagy kihívásnak tartanám, ha lehetőségem nyílna 2 – 300 vagy esetleg még több dokumentált ötlet alapján összerakni egy stratégiát és aztán ennek kapcsán szervezni egy konferenciát. Azt gondolom, hogy szükség van sok féle szempontra és sok féle nézőpontra és ebből megalkotni egy olyan célt, amivel nagyon sokan tudnak azonosulni.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!