Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Fotópályázat 2013 győztesei

 

Fotópályázat 2013 győztesei

A fotópályázat egyértelmű siker. A pályázat képeit tartalmazó albumot 15-en osztották meg, ennek következtében 2 301 találat érte és összesen 393 lájk gyűlt össze a 20 képre. A Tisztítás-technológiai Tudományok Intézete FACEBOOK oldal, jelentős nézettségek örvendett az utóbbi időben. Ebből leginkább a Tisztítás-technológiai parlamenttel kapcsolatos írások profitáltak. Na, de nézzük a medvét.

Magam részéről azt mondhatom, hogy a képek nagyon jóra sikerültek, és majd később használni is tudjuk a programjaink illusztrálására. Ez egy szakmapolitikai kérdés is, mert  a teljes szakmát is népszerüsití és egy másik, szerethetőbb oldaláról is megmutatja.

A Tisztítás-technológiai Tudományok Intézete vezetősége úgy látja, hogy megérte a pályázat, és ezt minden évben meghirdetjük majd. Kezdetnek szuper volt, és remélhetőleg a folytatás még jobb lesz. Remélhetőleg a pályázok köre is kibővül majd. Na, de lássuk kik voltak a legjobbak, és kik jártak a legjobban.

A pályázat legtöbb, 52 lájkot begyűjtő képe a PAMIS KFT csoportképe lett. Ebben a képben van valami, ami elgondolkodtatja az embert. Látszik, hogy a fotózás végén készült, és a fotós tényleg megfogta a munka végét jelentő megkönnyebbülést és fáradságot is egyben. Ez olyan igazi hétköznapokat megjelenítő, nem hétköznapi kép, és a látogatók is láthattak benne valami különöset.

A második legjobb kép az ALADDIN-NAGY KFT 47 lájkot begyűjtő csoportképe lett. Ez igazi óriásplakát kép, csak egy jó szöveg hiányzik róla. Ez a lány nagyon szimpatikus. Nagyon jól fogjuk tudni majd használni a CleanEurope versenyt népszerűsítő anyagainkban.

 

A harmadik legjobb kép az ALADDIN-NAGY KFT 45 lájkot begyűjtő sas perspektíva csoportképe lett, amely egy igazi klasszikusnak is tekinthető.

Nekem személy szerint a kedvencem ez a kép volt. Ez ugyan nem kapott csak 10 lájkot, de szerintem ebben is benne van az a bizonyos tisztítás-technológia érzés.

A legjobban, magasan a mezőny felett szereplő cég az ALADDIN-NAGY KFT volt, 201 lájkkal.

A második legjobban szereplő cég az PAMIS KFT volt, 96 lájkkal

A harmadik legjobban szereplő cég a CLEANNET KFT volt, 49 lájkkal

Ennek megfelelően a zsűri dolga viszonylag egyszerű volt. A lájkok nagyon jó alapot szolgáltattak a döntésnek, és ennek megfelelően minden pályázó nyert. Nem csak erkölcsileg, hanem anyagilag is. Talán az eredmények nem csak az elért művészi szintet, hanem a befektetett munkát is visszaigazolták. Ennek megfelelően a következő eredmény született:

  1. Helyezett és abszolút győztes, ennek megfelelően 400.000 értékű tanfolyami utalvány az ALADDIN-NAGY KFT-t illeti meg
  2. Helyezett és 300.000,- Ft értékű tanfolyami utalvány a PAMIS KFT-t illeti meg
  3. Helyezett és 200.000,- Ft értékű tanfolyami utalvány a CLEANNET KFT-t illeti meg
  4. Helyezett és 100.000,- Ft értékű tanfolyami utalvány a CARPEX KFT-t illeti meg

Gratulálunk mindenkinek!

Remélem, hogy ennek a versenynek a tapasztalata további cégeket is inspirál majd a részvételre, már most el lehet kezdeni készülni és alkotni a jövő évben meghirdetendő versenyre. Nyilván, ha majd többen vesznek részt, az esélyek csökkenek, de most több idő van a felkészülésre és most már látszik, hogy ez egy jól kiaknázható reklámlehetőség.

A statisztika:

ALADDIN 4 = 47

ALADDIN 2 = 45

ALADDIN 1 = 39

ALADDIN 5 = 38

ALADDIN 3 = 32

Összesen 201 lájk

PAMIS 9 = 52

PAMIS 5 = 12

PAMIS 2 = 11

PAMIS 6 = 11

PAMIS 7 = 10

PAMIS 8 = 10 versenyen kívül

PAMIS 3 = 9 versenyen kívül

Összesen 96 lájk

CLEANNET 1 = 19

CLEANNET 3 = 10

CLEANNET 2 = 7

CLEANNET 5 = 7

CLEANNET 4 = 6

Összesen 49 lájk

CARPEX 1 = 20

CARPEX 4 = 19

CARPEX 2 = 18

Összesen = 47 lájk

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:

#2 - Paár Zoltán2013.03.08. 20:49

Gratulálok, az egész ötlet, már nagyon tetszet és a megvalósítás, a beérkezett képek is jól sikerültek!

Remélem legközelebb már mi is el tudunk küldeni a céges fotóinkból egy köteggel :-)

Szép munka volt, nagyon jó fotokkal!
Pzoli

#1 - Klem Ervin2013.03.08. 10:36

Gratulálok a helyezetteknek, elsősorban az első helyezést elérő ALADDIN Kft-nek! Nagyon örülök, hogy kezd a szakmában eddig tapasztalt, passzívitás feloldódni és már egy ilyen kedves, egyben hasznos versengésben is egyre több cég részt vesz! Remélem, hogy ez a tendencia tovább erősödik!

Klem Ervin MATISZ alelnök