Fotópályázat 2013 győztesei

 

Fotópályázat 2013 győztesei

A fotópályázat egyértelmű siker. A pályázat képeit tartalmazó albumot 15-en osztották meg, ennek következtében 2 301 találat érte és összesen 393 lájk gyűlt össze a 20 képre. A Tisztítás-technológiai Tudományok Intézete FACEBOOK oldal, jelentős nézettségek örvendett az utóbbi időben. Ebből leginkább a Tisztítás-technológiai parlamenttel kapcsolatos írások profitáltak. Na, de nézzük a medvét.

Magam részéről azt mondhatom, hogy a képek nagyon jóra sikerültek, és majd később használni is tudjuk a programjaink illusztrálására. Ez egy szakmapolitikai kérdés is, mert  a teljes szakmát is népszerüsití és egy másik, szerethetőbb oldaláról is megmutatja.

A Tisztítás-technológiai Tudományok Intézete vezetősége úgy látja, hogy megérte a pályázat, és ezt minden évben meghirdetjük majd. Kezdetnek szuper volt, és remélhetőleg a folytatás még jobb lesz. Remélhetőleg a pályázok köre is kibővül majd. Na, de lássuk kik voltak a legjobbak, és kik jártak a legjobban.

A pályázat legtöbb, 52 lájkot begyűjtő képe a PAMIS KFT csoportképe lett. Ebben a képben van valami, ami elgondolkodtatja az embert. Látszik, hogy a fotózás végén készült, és a fotós tényleg megfogta a munka végét jelentő megkönnyebbülést és fáradságot is egyben. Ez olyan igazi hétköznapokat megjelenítő, nem hétköznapi kép, és a látogatók is láthattak benne valami különöset.

A második legjobb kép az ALADDIN-NAGY KFT 47 lájkot begyűjtő csoportképe lett. Ez igazi óriásplakát kép, csak egy jó szöveg hiányzik róla. Ez a lány nagyon szimpatikus. Nagyon jól fogjuk tudni majd használni a CleanEurope versenyt népszerűsítő anyagainkban.

 

A harmadik legjobb kép az ALADDIN-NAGY KFT 45 lájkot begyűjtő sas perspektíva csoportképe lett, amely egy igazi klasszikusnak is tekinthető.

Nekem személy szerint a kedvencem ez a kép volt. Ez ugyan nem kapott csak 10 lájkot, de szerintem ebben is benne van az a bizonyos tisztítás-technológia érzés.

A legjobban, magasan a mezőny felett szereplő cég az ALADDIN-NAGY KFT volt, 201 lájkkal.

A második legjobban szereplő cég az PAMIS KFT volt, 96 lájkkal

A harmadik legjobban szereplő cég a CLEANNET KFT volt, 49 lájkkal

Ennek megfelelően a zsűri dolga viszonylag egyszerű volt. A lájkok nagyon jó alapot szolgáltattak a döntésnek, és ennek megfelelően minden pályázó nyert. Nem csak erkölcsileg, hanem anyagilag is. Talán az eredmények nem csak az elért művészi szintet, hanem a befektetett munkát is visszaigazolták. Ennek megfelelően a következő eredmény született:

  1. Helyezett és abszolút győztes, ennek megfelelően 400.000 értékű tanfolyami utalvány az ALADDIN-NAGY KFT-t illeti meg
  2. Helyezett és 300.000,- Ft értékű tanfolyami utalvány a PAMIS KFT-t illeti meg
  3. Helyezett és 200.000,- Ft értékű tanfolyami utalvány a CLEANNET KFT-t illeti meg
  4. Helyezett és 100.000,- Ft értékű tanfolyami utalvány a CARPEX KFT-t illeti meg

Gratulálunk mindenkinek!

Remélem, hogy ennek a versenynek a tapasztalata további cégeket is inspirál majd a részvételre, már most el lehet kezdeni készülni és alkotni a jövő évben meghirdetendő versenyre. Nyilván, ha majd többen vesznek részt, az esélyek csökkenek, de most több idő van a felkészülésre és most már látszik, hogy ez egy jól kiaknázható reklámlehetőség.

A statisztika:

ALADDIN 4 = 47

ALADDIN 2 = 45

ALADDIN 1 = 39

ALADDIN 5 = 38

ALADDIN 3 = 32

Összesen 201 lájk

PAMIS 9 = 52

PAMIS 5 = 12

PAMIS 2 = 11

PAMIS 6 = 11

PAMIS 7 = 10

PAMIS 8 = 10 versenyen kívül

PAMIS 3 = 9 versenyen kívül

Összesen 96 lájk

CLEANNET 1 = 19

CLEANNET 3 = 10

CLEANNET 2 = 7

CLEANNET 5 = 7

CLEANNET 4 = 6

Összesen 49 lájk

CARPEX 1 = 20

CARPEX 4 = 19

CARPEX 2 = 18

Összesen = 47 lájk

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:

#2 - Paár Zoltán2013.03.08. 20:49

Gratulálok, az egész ötlet, már nagyon tetszet és a megvalósítás, a beérkezett képek is jól sikerültek!

Remélem legközelebb már mi is el tudunk küldeni a céges fotóinkból egy köteggel :-)

Szép munka volt, nagyon jó fotokkal!
Pzoli

#1 - Klem Ervin2013.03.08. 10:36

Gratulálok a helyezetteknek, elsősorban az első helyezést elérő ALADDIN Kft-nek! Nagyon örülök, hogy kezd a szakmában eddig tapasztalt, passzívitás feloldódni és már egy ilyen kedves, egyben hasznos versengésben is egyre több cég részt vesz! Remélem, hogy ez a tendencia tovább erősödik!

Klem Ervin MATISZ alelnök