Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Felületspecialista 2013

 

Felületspecialista 2013

Április 2-án indul a FELÜLETSPECIALISTA tanfolyam. Ebben a félévben ez lesz az egyetlen. Amiért érdemes ezen a tanfolyamon részt venni, az elsősorban az értékesítési és marketing rész továbbfejlesztése, mert most már a tanfolyam minden marketing eszköz ismertetésre és bemutatásra kiterjed.

A FELÜLETSPECIALISTA tanfolyam a szakmunkás tudásra épül és alapvető célja egy olyan szakember kiképzése, aki direktmarketingen keresztül akar szolgáltatást értékesíteni. A koncepció alapfilozófiája, hogy az értékesítés alapja a demómarketing és ezt megelőzően pedig intenzív internetmarketinggel építjük ki a szakértői pozíciót. Ez az a marketing, ami nem rizsára épül. A szakember megfelelő tudás birtokában felépítheti önmagát: blog, email kampány, telefonos egyeztetés és ezzel párhuzamosan szakmai fejlesztés. A demómarketing során pedig megmutatjuk az ügyfélnek, hogy adott területen, adott körülmények között mit lehet elérni.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!