Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Ezzel meg is érkeztünk a harmadik hétvégéhez (18.01.19)

 

Ezzel meg is érkeztünk a harmadik hétvégéhez (18.01.19)

Őrület, lerövidültek a nappalok, vagy mi van. Az idő eszeveszetten rohan, és bár azt gondolom, hogy tartom a tempót, egyszerűen nem hiszem el, hogy nincs valami alattomos csel az egészben. A jövő hét sok minden tartogat, azért a szokásos statisztikán kívül, még pár dolgot elmesélek.

Kezdjük talán azzal, hogy ezen a héten 405 (előző hét: 301 és az év első hetében pedig 326) látogatás volt a honlapon és 850 oldal megtekintés volt. Ez szépen emelkedik a múlt héten 645 oldal volt és az azt megelőzően pedig 736. Eközben azt lehet látni, hogy a megnyitott cikkek listája 40-ről 50-re emelkedett, és míg első héten egy cikk 94 megnyitással első lett, ehhez az eheti cikknek már elég volt 44 megnyitás is. Ami pedig egészen meglepő, hogy ez a cikk éppen a múlt heti szokásos statisztikai elemzés.

További izgalmas tény, hogy az első tízben ott van az „Igazság az aranylépésekről” 18 megnyitással és a „Gyémánt szabályok a tisztítás-technológiában” 4 megnyitással, pedig aztán ezek már nagyon régi cikkek.

Gondolom, felmerül a jogos kérdés, hogy ha az oldalmegnyitások folyamatosan nőnek, akkor a fajlagos cikk megnyitások miért csökkenek? Ez azért van, mert az ARANYBÁNYA egyre nagyobb számú megnyitással van jelen és a statisztikából látszik, hogy nagy kutakodás van, mérsékelt forgalom mellett. Lehet, hogy még szokni kell a felületet.

Kellemes hétvégét és ne feledjétek jövő héten RENESZÁNSZ 2.0 KLUBNAP!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!