Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

És most beindulunk

 

És most beindulunk

A nyár előkészületekkel telt, és most itt az eredmények bemutatásának ideje. Az Intézet új honlappal lép színre, az én blogom pedig önállósodik.

Valójában ez azt jelenti, a Tisztítás-technológia Tudományok Intézete hivatalos honlapja a www.ttti.hu oldalon lesz elérhető, az én személyes blogom pedig a www.takaritoguru.hu marad.

A szétválás lényege, hogy a jövő céljai között olyan sok minden szerepel, és ezek annyira szerteágazóak, hogy fontos lesz a híreket strukturálni.  

A www.ttti.hu egy olyan oldal, ahol mindig pontosan és gyorsan meg lehet majd találni az aktuális képzéseket, tréningeket és szakirodalmat. Ezen az oldalon, ha egy közleménnyel találkozol, az minden esetben egy kiérlelt álláspont, amit akkor teszünk közzé, ha az már vitán felül áll.

A www.takaritguru.hu egy olyan felület volt és lesz a jövőben is, ami teret enged a gondolkodásnak, néha még a pletykáknak is. Itt elsősorban az a cél, hogy a szakmai közönség tanulva szórakozzon, szórakozva tanuljon és/vagy kapjon inspirációt arra, hogy munkahelyén kezdje el a belső fejlesztést és ne hagyja abba.

A www.takaritoguru.hu inkább egy mindnyájunkba benne lévő kisördög, ami a szokásosnak ellentmond, elgondolkodtat és provokál. Viszont bátran lehet vele vitatkozni, szembe lehet szállni vele, és elő lehet venni a legdurvább érveket.

Állok elébe minden vitának, mert ezek viszik előre az életet, és ezek képezik aztán a kiérlelt álláspontok alapját.

Gondolom érthető, a www.takaritoguru.hu azoknak szól, akik részt kívánnak venni egy szakma születésénél és az ifjonc nevelésében. Azoknak, akik a szakmában nemcsak a megélhetést látják, hanem a szakmafejlesztés értelmét, szépségét is. 

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!