Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Erőteljes év vége (16.11.09)

 

Erőteljes év vége (16.11.09)

Miközben nem indifferens, hogy ki lesz az új amerikai elnök, azt gondolom van egy sokkal nagyobb problémánk. Elérkeztünk egy felhoz és nem látszik pontosan, hogy mit lehet kezdeni vele. A probléma abból a szempontból meredekebb, mint mondjuk 1996-ban, hogy most nem 1 db. tiszta célpont, hanem kb. 5 homályos lebeg mindenki szeme előtt.

Gondolom, mondanom sem kell, hogy mindenkinek más és senki nem tudja, melyikre fókuszáljon.

Nem is gondoltam volna, hogy ezek a párbeszédek ennyire megérintik a szakmát. Aztán olyan meg végképpen nem volt, hogy 100 olvasóból 15 lájkolja is a cikket. Szó, mi szó, akikkel telefonon és személyesen beszéltek a felismerésekről számoltak be.

Na, de a dolognak itt nincs vége. Azt hiszem itt az ideje egy nagy szakmai beszélgetésnek. December 12-én hétfőn tervezek egy évzáró rendezvényt.

A cél, hogy megmutassam azokat az összefüggéseket, amelyeket a 2016-os év során ismertem fel és ezzel alapozzuk meg a 2017-es év céljait és eszközrendszerét. A terv az, hogy 4 másfélórás blokkban elindulunk a takarítás relatív értéktől, a takarító személyiségén keresztül elérkezünk a kulcskérdéshez. Hogy tarthatjuk meg az embereinket és miképpen vegyük rá őket, nap mint nap, töretlenül fáradozzanak a legendás szolgáltatás megvalósításában?

A válasz megvan, de nem egyszerű. Nem egyszerű leírva sem, de nem egyszerű megérteni sem. A megértéshez egy csomó felismerés kell. Azt már most tudom mondani, mert már teszteltem, az első másfél óra sokkoló lesz.

Aki a blogot rendszeresen olvassa nem lesz annyira durva, viszont jobban fog tudni koncentrálni a lényegre. Ugyanis a nap célja nem valami elméleti okfejtés, hanem konkrét recept a legendás takarítási szolgáltatás megvalósítására.

A helyzet kulcsa a kényszer

A kényszer viszont olyan küszöb, amiben sokan megbotlanak és elhasalnak. Azután pedig lesz, aki fel tud állni és lesz, aki nem.

A minőségmérés első morzsája, hogy végül is mire vállalkozunk? Mit takarítunk el? Milyen eredményességgel és ezt miképpen mérjük objektíven? December 12-én megvilágítom az összefüggéseket. Ez egy olyan nap lesz, ahol cégvezetőként rengeteget tanulhatsz. Légy részese a felismerésnek el és ledöbbensz majd, hogy milyen eszközöket kaphatsz a kezedbe.

Akadémia I. nap

A tréningen résztvevő neve *:
E-mail címe *:
Megrendelem a szolgáltatást *:


Számlázási cím *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!