Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Már tavaly kezdödött a projekt és idén is folytatodik több takarítási terület kisérleti menedzsmentje, annak érdekében, hogy elöbb-utobb megvalósítsuk a legendás takarítási szolgáltatást. A célok a teljes transzparencia megvalósítása és felkészülés a digitalizációra.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Eltűntem egy kicsit (18.03.28)

 

Eltűntem egy kicsit (18.03.28)

Az utolsó bejelentkezés óta nagyon sok minden történt és ezt most így egyszerre nem is tudom elmondani. Húsvét után kedden majd bővebben is kezdem kifejteni a helyzetet, de most csak dióhéjban, hogy a locsolás közben tudjátok emészteni.

Három pontja van a mai bejegyzésnek.

Elindultam az igazságügyi szakértő cím megszerzése irányába. Az első vizsga már meg volt, még van, egy hátra aztán a jön a kompetencia rendelet kérdésköre. Készül egy tanulmány és majd meglátjuk, hogy meddig jutunk. A lényeg, hogy elindultam. Ebben segíthetsz te is.

"Kérdés"

Az én szakmai kérdésem:

Név: *:
Hozzájárulok, hogy nevem megjelenjen a feltett kérdésem mellett! *:

e-mail: *:
Nem egyértelmű kérdés esetén, szívesen egyeztetek. Mobil::
Pozícióm a tisztítás-technológiai piacon *:
A szakmai kérdésem: *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Ez valójában egyben három mert, az elmúlt hetekben sokat dolgoztam azon, hogy újragondoljam az előzetes tudásfelmérést. Ezért aztán kitaláltam egy nagyon jó rendszert, amit már áprilisban alkalmazni is szeretnék.  Tehát aki ma a takarítóiparban tevékenykedik és nincs semmiféle végzettsége, de akarna valamit, vagy feljebb akar lépni a ranglétrán az, jelentkezzen és meglátja fantasztikus lehetőségei vannak.

"RENESZÁNSZ 2.0"

Figyeljen, hogy mentor hitelesítése összhangban legyen a megcélzott szinttel

Név *:
e-mail *:
Mobil *:
A következő szintet célzom meg: *:


Jelenleg *:

Mentoromnak szeretném,amennyiben elfogad *:A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Április 17 és 23. Minőségmérő tréning. A tréningen, a szolgáltatások új, a minőség oldalról történő megközelítéséről lesz szó és nem marketing, hanem valódi szakmai szempontok szerint. A tréningek azért nincsenek egymás utáni napokon, mert van egy kis házi feladat is a két nap között. Nem kell megijedni nem fog fájni, viszont nagy előrelépést jelenthet.

Jelentkezem a tréningre!

KELLEMES ÜNNEPEKET MINDENKINEK!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!