Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Előtérben a hozzáadott érték Amerikában is

 

Előtérben a hozzáadott érték Amerikában is

Az ISSA legújabb kiadványa szerint a takarítás nem költség, hanem beruházás. A takarítás eredménye beépül a megrendelő hozzáadott értékébe és ez majd nagyobb profitot hoz. Ugyanakkor pedig a megrendelő alkalmazottai és vendégei jobban érzik magukat, nagyobb biztonságban vannak és nem utolsó sorban egészségesebb környezetben dolgoznak. Végezetül pedig mindez környezetbarát módon történik.

Hát igen. Az elmélet szép. A nagy kérdés, hogy miként lehet ezt megvalósítani?

Tulajdonképpen most 12 évvel az első KonfirMATISZ tanfolyamot követően ott vagyunk, ahonnan elindultunk. Nagy valószínűséggel megérett az idő egy ÜGYVEZETŐ tanfolyamra. Ugyanis eddig nem nagyon foglalkoztunk a szakmapolitika szakmai részével, mert mindig azt mondtuk, hogy ezek kvázi politikai döntések. Látva azonban az ISSA anyagát most már azt gondolom, hogy vannak olyan cégvezetés és üzletpolitikai szakmai kérdések, amelyek a magyar takarítóipar ügyvezető társadalma még hallásból sem ismer, alkalmazni meg végkép nem tudja.

Kérdés persze, hogy miképpen tovább?

Kapcsolat

Levél a központba

Név *:
email *:
Mobiltelefon:
Üzenet:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!