Egy rendkivüli ajánlat

 

Egy rendkivüli ajánlat

Ha egy kis, közepes vagy nagy takarítócég ki akar mozdulni a jelenlegi helyzetből, akkor párbeszédbe kell elegyednie a potenciális megbízóival. Tudom nem egyszerű, de számtalan lehetőség áll most rendelkezésre. Ha nem lépsz, lelépnek. Június 4-én, ezzel kapcsolatban megszervezem minden idők legnagyobb továbbképzőjét.

Először is nézzük a tematikát:

1)      Ki vagyok?

2)      Mit mondhatok?

3)      Mi a célom?

4)      Milyen eszközöket használhatok?

Ez egy 100%-os kommunikációs nap lesz. A fő kérdés, hogy miképpen pozícionálja magát egy takarító cég és hogyan lesz hiteles a potenciális megbízói szemében. Amikor eszközökről beszélek, ez alatt nem csak szakmai tudást és marketing eszközöket, hanem üzleti modellt és értékajánlatot is értek.

Szerintem mára ez elég. A célom 100 résztvevő! Ez hírérték is lehet és máris egy apropó a kommunikáció kezdeményezésére. Erre a rendezvényre nem engedünk be szponzort, mert itt most durván titkos dolgok fognak elhangzani, tehát a szendvicseket és az üdítőt magunk fizetjük. Ezért a díjat is ennek megfelelően állapítom meg:

Belépési díj: 5.000,- Forint (nincs rajta ÁFA)

Ha elérjük a 100 főt, minden résztvevő megkapja a saját cége logójával és honlapjának QR kódjával is ellátott, bármilyen méretben (A3-tól egészen 150 x 200 cm méretig) kinyomtatható három alapplakátot, aminek az ára 5.000,-/plakát. Vagyis ha leszünk, 100-an mindenki kap 15.000 Forint ajándékot.

A plakátok:

A)     A tisztítás-technológiai szakmunkás feladatprofilja és a szakma definíciója

B)     A tisztítás-technológia összefüggésrendszere (TF mátrix, aranylépések és hatásmechanizmusok), és a technológiai fegyelmének alapszabályai

C)     Önálló és összevont aranylépések, hatásmechanizmusok, hatásmechanizmus kategóriák és eszközrendszer piktogramokkal ábrázolva

Mire jó mindez?

Megmutatni, hogy szakma, tudomány és hivatás vagyunk!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!