Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Egy rendkivüli ajánlat

 

Egy rendkivüli ajánlat

Ha egy kis, közepes vagy nagy takarítócég ki akar mozdulni a jelenlegi helyzetből, akkor párbeszédbe kell elegyednie a potenciális megbízóival. Tudom nem egyszerű, de számtalan lehetőség áll most rendelkezésre. Ha nem lépsz, lelépnek. Június 4-én, ezzel kapcsolatban megszervezem minden idők legnagyobb továbbképzőjét.

Először is nézzük a tematikát:

1)      Ki vagyok?

2)      Mit mondhatok?

3)      Mi a célom?

4)      Milyen eszközöket használhatok?

Ez egy 100%-os kommunikációs nap lesz. A fő kérdés, hogy miképpen pozícionálja magát egy takarító cég és hogyan lesz hiteles a potenciális megbízói szemében. Amikor eszközökről beszélek, ez alatt nem csak szakmai tudást és marketing eszközöket, hanem üzleti modellt és értékajánlatot is értek.

Szerintem mára ez elég. A célom 100 résztvevő! Ez hírérték is lehet és máris egy apropó a kommunikáció kezdeményezésére. Erre a rendezvényre nem engedünk be szponzort, mert itt most durván titkos dolgok fognak elhangzani, tehát a szendvicseket és az üdítőt magunk fizetjük. Ezért a díjat is ennek megfelelően állapítom meg:

Belépési díj: 5.000,- Forint (nincs rajta ÁFA)

Ha elérjük a 100 főt, minden résztvevő megkapja a saját cége logójával és honlapjának QR kódjával is ellátott, bármilyen méretben (A3-tól egészen 150 x 200 cm méretig) kinyomtatható három alapplakátot, aminek az ára 5.000,-/plakát. Vagyis ha leszünk, 100-an mindenki kap 15.000 Forint ajándékot.

A plakátok:

A)     A tisztítás-technológiai szakmunkás feladatprofilja és a szakma definíciója

B)     A tisztítás-technológia összefüggésrendszere (TF mátrix, aranylépések és hatásmechanizmusok), és a technológiai fegyelmének alapszabályai

C)     Önálló és összevont aranylépések, hatásmechanizmusok, hatásmechanizmus kategóriák és eszközrendszer piktogramokkal ábrázolva

Mire jó mindez?

Megmutatni, hogy szakma, tudomány és hivatás vagyunk!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!