Egy kis kapuzárási pánik (18.03.08)

 

Egy kis kapuzárási pánik (18.03.08)

Kezdjük a jóval: Kellemes és boldog nőnapot kedves hölgyeim! Azonban van, egy rósz hírem is: a ma délig nem jelentkezik a TISZTASÁGTERVEZŐ tréningre, az sajnos lemarad valamiről. Az, hogy pontosan mi lesz a veszteség, még nem tudom, de pontosan látom a piac változását és trend afelé mutat, hogy egyre több kapu zárul majd be a jövőben is.

Mi történik most?

Megy egy felmérés! Záporoznak a kérdések és most már létesítménygazda körből is. A feldolgozásuk folyamatban van, és azt gondolom, hogy meg fog érni egy napot a kivesézésük. Itt leadhatod a kérdésedet:

"Kérdés"

Az én szakmai kérdésem:

Név: *:
Hozzájárulok, hogy nevem megjelenjen a feltett kérdésem mellett! *:

e-mail: *:
Nem egyértelmű kérdés esetén, szívesen egyeztetek. Mobil::
Pozícióm a tisztítás-technológiai piacon *:
A szakmai kérdésem: *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Miért fontos mindez? Azért, hogy bemutatható legyen mik a megválaszolatlan kérdések! Ilyen egyszerű, azonban nyilván nagyon izgalmas lesz, hogy adott kérdésre milyen válasz adható. A szakértő a saját véleményét/álláspontját mondja el, azonban ez két újabb izgalmas kérdést vet fel: 1) miért jutott erre az álláspontra? 2) milyen alternatívák lennének ezzel szemben?

A kérdések már most mutatják a fő „törésvonalakat” és egyrészt a kép objektívnek látszik attól függetlenül, hogy rendkívül szomorú.

Mi lesz hétfőn és kedden?

Az ezer izgalmas kérdésből csak néhány: Mire jók a MATISZ vagy más szervezetek tárgyi normái? Ezek a normák maximumok, optimumok vagy minimumok? Mi valójában a tárgyi norma? Mit kell, hogy megértsen a piac, a munkák be normázása kapcsán? Hol lesz a verseny, ha a szövetségek köztudottá teszik a normákat és a bérek, fixek? Mindezek tükrében, mi a képzés célja? Hol tartunk most? Beszélhetünk ma az üzletág átlagos teljesítményéről, vagy nem érdemes?

Sorolgatnám még, de nem teszem! Ez a két napos tréning arról szól, hogy milyen válaszai lehetnek a piacnak és mik azok az eszközök, amik segítségével tényleg lesz verseny, és az igazságos/sportszerű és racionális lesz. Győzzön a jobb! Na de hát ki a jobb?

Van egy eszköz, amivel ott helyben megmutatom a lehetséges különbségeket, elsősorban a tervezésben. Azonban azzal tisztában kell lenni, hogy egyből kiderül az is, hogy mit kell tenni, hogy ebben a versenyben valóban jobb legyek. Ennek megfelelően még néhány eszközt megismerhetünk! Ez a tréning pedig előkészít egy másikat, ami ennél formabontóbb.

Aki látja a helyzetet, itt jelentkezhet déli 12-ig és aztán zárom a kapukat!

Csak egy megjegyzés, sajnos a kollegáim meggyőztek, hogy emeljem meg a tréning díját. Ez rósz hír a későn ébredőknek, azonban déli 12-ig csökkentettem a MINŐSÉGMÉRŐ díját, ha tehát kettőt megrendeled, nem jársz rosszabból, mint aki korán ébredt. Ennyit tudtam tenni! A marketig erősen őrködik a mozgástér felett! Ez a lehetőség csak ma áll a rendelkezésedre!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!