Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Ébresztő 2014 már itt van!

 

Ébresztő 2014 már itt van!

Nyilván még csak a hónap fele telt el, vagy ráérünk még, mert még a fele hátra van. Szóval bár a társaság még csak álmosan tapogatózik, az élet azért halad a maga útján. A döntéseket idejében kell meghozni, mondjuk a repülő felszállása előtt, különben lemaradsz. A legkritikusabb kérdés persze, hogy mennyi idővel a felszállás előtt?

A januári tervekben szerepelt egy továbbképző. A cél azt volt, hogy olyan információk mentén lehetne tervezni az évet, amit nem osztanék meg mindenkivel. Ne gondoljatok valami összeesküvés elméletre, csak arra, hogy azzal beszélném ezeket meg, akit érdekel. Ma a helyzet úgy áll, hogy a dolog három embert érdekelt.

Eddig nem érdekelt, hogy hányan vannak egy rendezvényen, mert azok érdekeit néztem, akiket érdekel a téma és fejlődni akarnak. Most azonban a helyzet gyökeresen megváltozott, a januári terhelésem óvatos becslések szerint is tízszeresse az eddigieknek. Az új projekt (februárban 3 db. 500 órás szakmunkás tanfolyam indul) rengeteg időt visz el és közben van négy nemzetközi projekt (EuroSkills, ISSA-INTERCLEAN, Leonardo BEST PRACTICE, CleanEurope) is, ami folyamatosan befigyel. Ezért vérző szívvel, de ha így állunk, akkor le kell mondanom a január 23-ra tervezett továbbképzőt.

Esetleg még egy esély van, ha holnap reggelig változik a helyzet, átgondolom a dolgot. Itt megrendelhető: http://www.takaritz.hu/kinalatunk/kepzesek-tovabbkepzesek-2403/tovabbkepzes-ritz-tiborral-4/222296/

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!