Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Digitális írástudás: nem vagy analfabéta!

 

Digitális írástudás: nem vagy analfabéta!

Felméréseim szerint a takarítóiparban a cégek 70%-a nincs jelen az információs szupersztrádán tehát korlátoztak a piaci lehetőségei. Egy szóval, ha nincs honlapod, olyan mintha nem léteznél. Természetesen önmagában a honlap nem oldja meg a problémát, de valahol el kell kezdeni.

Mit lehet tenni?

A helyzet viszonylag egyszerű, be kell jegyeztetni egy valami.hu dómén nevet. Fontos, hogy milyen név lesz ez, mert ennek lehet később nagy jelentősége. Ha ez megvan, máris neki lehetne fogni a honlapnak. Neki, ha van a cégnek logója és van néhány referenciakép a tevékenységről és azoknak ténylegesen van referencia értéke is.

Hopp, álljunk meg szóra.

A honlap alapszinten olyan mind egy névjegy, ugyanakkor annál sokkal több is. Gondoljuk, át jól mit teszünk ki rá, hogyan tudjuk azt frissíteni és kit fog ez érdekelni, mármint ha valahogy megtudják, hogy mi is a világon vagyunk.

Tegnap született egy megállapodás, hogy egy céggel, aki három éve szolgáltatja az én honlapomat is, hogy belevágunk a takarítóipar „iparosításába”. Lehet, hogy most nem is kell többet beszélni róla, ha nincs még hónlapod, keress meg és néhány nap múlva boldog honlap tulajdonos lehetsz.

Mibe fáj mindez?

Persze ez attól függ, mit szeretnél, de hidd el kevesebb lesz, mind gondolnád. Beszéljünk. A program nem csak egyszerűen egy honlapot kínál, hanem azt a tudást is, amivel aktuális lehetsz a világhálón. Lehet, hogy ez 10 éve még nem volt lényeges, de ma elengedhetetlen. Lehet, hogy ezt azért te is tudod és éppen ez volt az újévi fogadalmad?

Fogadalom Bank

Újévi fogadalom

Név *:
E.mail *:
Mobil:
Fogadalom *:
Céldátum: december 31 *:


Támogatást kérek *:


Gyakoriság *:

A szolgáltatás sikerdíjas. Jelöld meg mit fizetsz, ha elérjük a célt! *:
Ha azonban együttműködésünk során ellentmondásba kerülsz önmagaddal vagy vállalásaiddal, akkor az viszont pénzbe fog kerülni. Ezt pedig könyörtelenül leszámlázom! *:


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Nettre fel!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!