Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

CleanEurope

 

CleanEurope

Egy szakmai verseny, aminek sok hozadéka lehet, ugyanakkor izgalmas kérdés, hogy a szakma mikor ismeri fel, hogy milyen eszközök állnak a rendelkezésére. Ami itt most nagy kérdés, hogy milyen lesz az aktivitás az idén, hogy tudunk megjelenni a 2014-es EuroSkills kapcsán és mit kezdünk a 2015 Brazíliai WorldSkills lehetőséggel?

Tudom, nem egyszerű. Nap, mint nap hajtani a mókuskereket és még ilyen dolgokra is figyelni. Pedig a kitörési pontok itt vannak. Vagy valami egészen úja kell csinálni vagy a meg szokott dolgokat de hyper - szuper hatékonysággal, nem utolsó sorban etikusan is.

A magyar verseny november 8-án lesz. Ha így nézem, addig még van egy fél év, tehát jól fel lehet készülni. Ugyanakkor most mód van részt venni, ha a lengyelországit már nem számolom még két nemzetközi versenyen. Nemzetközi tapasztalatot lehet szerezni, annak minden hozadékával.

A versenyszabályzat jelenlegi állapota itt letölthető. 2013.03.22-cleaneurope-szabalyzat-nemzetkozi-egyeztete.pdf

Szervezhetünk rá egy kerekasztalt.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!