Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Az ötmilliárd csillagos szálloda (18.01.29)

 

Az ötmilliárd csillagos szálloda (18.01.29)

Fontos bejelentés! Január folyamán kiderült, hogy vannak dolgok, amiket én sem láthatok előre. Ez most egy kicsit más felállásba helyezi a dolgokat. Egy kicsit kellemetlen, de be kell látnom, hogy tévedtem.

Amikor a RENESZÁNSZ 2.0 Projekt ötlete megszületett, az alapvető szempont az volt, hogy lesznek olyan takarítók, akik elsőre nem bíznak a rendszerbe és lesznek olyanok, akik rögtön elkötelezik magukat. Ezért aztán a BRONZ és az EZÜST fokozatú tagság az óvatos emberek számára lett kitalálva, míg az ARANY és a PLATINA pedig azok számára, akik átlátják ennek a rendszernek az előnyeit és rögtön rá is „harapnak”.

Az elmúlt egy hónap most azt mutatta meg, hogy ezt nem láttam megfelelően. Bármennyire is meglepő januárban nem találkoztam egy „óvatos” takarítóval sem!

Mi a helyzet?

A legjobb szállodák 5 csillagosak, azonban amit a RENESZÁNSZ 2.0 Projekt kínál az egy ötmilliárd csillagos hotel. Miért is? Mert egyrészt a takarító embert kimozdítja a komfort zónájából. Utána pedig ráveszi, hogy tervezze meg a következő 4 hónapját és mi még fontosabb ennél, vállaljon be egy akkora felelősséget, amit eddig még soha.

Ha valaki ezt végiggondolja a RENESZÁNSZ 2.0 Projekt képes valami olyanra, amiről a szolgáltatásvezetők és cégvezetők csak álmodoztak. Egyelőre csak egy hónap telt el és az igazi megmérettetés majd februárban indul, de már most látszik, hogy sikerült valami olyanba beletenyerelni, amire eddig remény sem volt.

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY

Mivel január folyamán nem volt érdeklődés, az EZÜST fokozatú klubtagságot felfüggesztem. A BRONZ bár hasonló helyzetben van, marad, mert az adott végzettség megszerzését követően egy újabb kihívás beindításáig érdemes ide visszalépni. Ha valaki szakmunkásként tér vissza BRONZ+ oklevelet kap, és ha szolgálatvezetőként, akkor BRONZ++ illeti meg. Így jelezve az elért eredményeit és szakmai „rangját”.

Visszatérve még a BRONZ fokozatú klubtagság jelentőségére. Annak további szerepe, ha valaki „csak”INTÉZMÉNYTAKARÍTÓ” vagy „ÖNJÁRÓ (VEZETŐÜLÉSES) FELÜLETTISZTÍTÓ GÉPKEZELŐ” fokozatot célozza meg. Pillanatnyilag ezekre a szintekre egyelőre nem nagy az érdeklődés, de hát meglátjuk miképpen alakul a jövőben.

"Reneszánsz 2.0" hírlevél

Jelenkezési/adatmodosító lap

Feliratkozom a "RENESZÁNSZ 2.0" csoportba, nevem: *:
Mobil *:
e-mail *:
Jelentkezem és elkötelezem magam *:


Kadéti jelentkezés esetén, a megcélzott szakmai szint, amit el akarok érni:

Mentori jelentkezés esetén, a megcélzott szakmai szint, aminek elérésért segédkeznék:


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!