Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Az AKADÉMIA első lépése (16.11.10)

 

Az AKADÉMIA első lépése (16.11.10)

Tervek szerint, havonta egyszer 100 takarító cégvezető, vagy több is megvitathatná az aktuális helyzetből fakadó lehetőségeket. Különleges körülmények, LURDY hát mozija, kényelem és luxus egy exkluzív program mindössze 5 000, Forint havonta.

Az első december 12-én 09.00 kezdettel és 16.00 óráig négy 1,5 órás blokk, 20 perces kávé szünetekkel. Ez egy olyan tananyag, ami semmiféle képzési rendszerben még nem szerepel és a kb. 120 dia olyan konkrét megvalósítási programot tartalmaz, amilyen még Magyarországon nem látott napvilágot.

Tematikája, alapvetően az emberről szól, aki egyben, aki nélkülözhetetlen eleme a legendás takarítási szolgáltatásnak, de ugyanakkor akadálya is, mert a rendszer szereplői nem ismernek bizonyos törvényeket. Olyan ez, minta a magasban dolgoznál és nem tudnád, hogyan működik a gravitáció.

A 4 energiatermelő „atomerőmű” blokk

1)      Bevezető. Az ember működési rendszere – legújabb humán erőforrás kutatások eredményei a célok és tervek tükrében. Alapvetések és a felismerések lényege.

2)      Az első diagnózis és a terápia első szakasza. A szolgáltató ember személyisége és a legendás takarítási szolgáltatás, illetve az új közbeszerzési törvényből adódó lehetőségek – ár-érték arány számítás sajátosságai és kimutatása a takarításban, mint abszolút új bírálati szempont a pályázatok során. Konkrét példa. Főtábla, Munkaterv, Munkalap, Belső tanúsítvány, ez lehet maga a forradalom…

3)      A második diagnózis és néhány eddig ismeretlen összefüggés. Az emberiség rövid története és azok tanúságai a mai szolgáltató emberre vonatkozóan. Az Alfa hímtől a modern vezetőig -  mit kezdjünk a jelenlegi munkaerő helyzettel? Ha megismerünk bizonyos összefüggéseket, megértjük miért jártunk 25 évig rossz úton.

4)      A nap csúcsa, a célzott terápia, ami pontosan a „gyökeret” kezeli. A végső és legfontosabb kérdés: Hogyan vesszük rá a takarítót, hogy legendás szolgáltatást nyújtson? Szempontok a takarító cégvezető és a megrendelő optikáján keresztül. Az etikus manipuláció és a motiváció alapvető gyakorlati kérdései, így kell csinálni lépésről lépésre.

Minden, amiről beszélünk, azt mindig következetesen megnézzük a munkavállaló, a munkaadó és a megrendelő szemszögéből is. A végső következtetést pedig nem hozzuk meg anélkül, hogy a helyzet társadalmi hatásit ne vizsgálnánk meg.

Az anyag rendkívül tömény és mivel konkrét know-how, utóétele is lehet, bizonyos elemeit érdemes megismertetni a saját szolgáltatás megrendelőkkel vagy a saját munkavállalókkal ezért a 10.000 Forintos belépési díj a tartalmazza a saját üzleti körben való prezentálás örökös jogát. Az anyag nem változtatható, nem módosítható.  Az anyag nyílt üzleti képzésbe hivatkozható és idézhető, de nem vonható be.

Az elmúlt egy év tapasztalatai azt mutatják, hogy a törvényszerűségek ismerete nagy mértékben segíti a törvények betartását.

Azok számára, akik, csak kíváncsiak, hogy mi történi humán erőforrás frontos és ez miképpen érinti az üzletpolitikát, szakmapolitikát és csak meghallgatni akarják az anyagot, őket is szívesen látom és számukra a részvétel csak 5.000 Forint.

Találkozunk 2016.12.12-én és ha tetszik, a januári tematikára is meg van az elképzelésem.

Akadémia I. nap

A tréningen résztvevő neve *:
E-mail címe *:
Megrendelem a szolgáltatást *:


Számlázási cím *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!