Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Amit el kellett végezni, az elvégeztük…(16.10.22)

 

Amit el kellett végezni, az elvégeztük…(16.10.22)

Ami feladatot el kellett végezni, az elvégeztük, most a sor rajtatok van. 2005-ta a takarítás minden szakmai szintje megkapta az állami elismerést, most már csak egy dolog van hátra, fel kell tölteni a szakképzett létszámokat. Tudom. Nehéz, mert nem erre gondoltatok.

Az utolsó egy évtizedben rendkívül sok dolog történt a szakma szabályozása kapcsán. Tudom, hogy sokan elégedetlenek, de hát aki elégedettlen tegyen valamit. Természetesen rengeteg tennivaló van még, de néha meg kell állni és visszanézni, mi van készen.

Kiépült a komplett szakmai hierarchia, már csak 2 lépés van hátra az egyetemi szint és hogy lehetőség nyíljon doktorálni a szakmából.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!