Alapfektetés (18.04.26)

 

Alapfektetés (18.04.26)

1990 előtt otthon sem nagyon takarítottam. Azonban 2000-re már volt kb. 300 000 m2 szőnyegtisztás a kezemben. Az, hogy ez sok vagy kevés, mindenki ítélje meg maga. Én azt tudom mondani, hogy még ma is tanultam valamit, miközben a folyik a legújabb anyagfejlesztési menet. Mi történik most?

2018 május 14-én megjelenik az INTÉZMÉNYTAKARÍTÓ 1.0 PDF verziója. Ez egy négy könyvből álló sorozat első könyve. A másik három is olyan mértékben van előkészítve, hogy ha minden jól alakul az idén megjelenhet. Cél hogy az októberi Budapest Cleaning Show legyen a végső célpont.

Ez a könyv, ebben a formájában most még nem feltétlenül az intézménytakarító jelölteknek szól, hanem sokkal inkább a magasabban képzett szakembereknek. Ugyanis most az a kulcskérdés, hogy pontosan, milliméterre hol húzzuk meg a határt az Intézménytakarító és az Önjáró (vezetőüléses) felülettisztító gépkezelő között illetve hol kezdődik a Tisztítás-technológiai szakmunkás és hol a Tisztítás-technológiai szolgáltatásvezető. Ezek most mind önálló okj-s végzettségek, fontos lesz, hogy mit várunk el, milyen konkrét tudás legyen mögötte. Ez egy nagyon komoly kérdés, mert a képzésben most akkora káosz van, hogy azt el sem tudom/merem mondani.

Tehát várom a visszajelzéseket és véglegesítem az anyagot és május 14 után is várom a visszajelzéseket május 22-ig, azután megkezdődik a könyvnyomdai előkészítése. Az a verzió lesz a 2.0. Természetesen később is nyithatunk vitát a fejlesztésre, de azt hiszem előbb a másik három könyvet is ugyanerre a szintre kell hozni.

Nyilván ennek ára van, de ha mindenki részt vesz benne, azzal, hogy a könyvet megveszi akkor én ezt meg tudom csinálni. Ha pedig a könyv nyomtatásba kerül, akkor jön a következő izgalmas kérdés eljut-e minden takarítóhoz?

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:

#1 - Bagosi Tamás2018.04.26. 11:44

Kíváncsian várom!