Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Akarsz-e látni mindent? Az évtized felmérése

 

Akarsz-e látni mindent? Az évtized felmérése

Azt gondolom, hogy itt az idő, hogy meghatározzuk a célt. Nagy deficitje a szakmának, hogy ma nincs olyan cél, ami az egész szakmát összerántaná. Azonban egyéni céljai talán mindenkinek vannak. Lehet, hogy még nem igazi célok, csak álmok és vágyak, de vannak.

Azt gondolom, hogy itt az ideje, hogy tegyek egy kísérletet. Ez a levelet, most mindenki megkapja, akit ismerek a szakmában. Ha azt megtennéd, hogy ezt a kérdőívet kitöltöd az adataidon kívül, a kettő érdemi válasszal nagyon leköteleznél.

Fő priorítás

Ez volna a legfontosabb

Név *:
Cég *:
e-mail *:
Ha időm lenne, mi lenne az a szakterület, amire legalább 1 év munkát áldoznék, hogy a cégem sikeresebb legyen? *:
Cégem sikerességének legfőbb akadálya, a következő: *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Ha legalább 200 válasz visszajönne, az anyagból készülhetne egy olyan céltérkép, ami meghatározhatná a következő éveket. Megmondom őszintén, én ma nagyon tanácstalan vagyok abban, hogy a rengeteg sok tudáselem közül, ami ma meghatározza a takarítóipart és környezetét, de jelenleg még nincs megfelelően kidolgozva, pontosan mit és milyen ütemben kéne előrevenni és rendbe tenni. Higgyétek el, egyénileg mindenki tudni véli, hogy milyen lenne az ideális szakmapolitika, csak mindenki másképpen látja. Ezek között a markáns vagy lehet, hogy csak apró részletekben eltérő koncepciók között kéne megtalálni egy közös eredőt, ami a legjobb eredménnyel kecsegtet.

Nem szoktam ilyeneket csinálni, de térden állva, könyörögve kérlek töltsd ki a felmérőt!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!