Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

A tisztítás-technológia az FM része

 

A tisztítás-technológia az FM része

Mint gondolom, tudjátok, az FM piac az a piaci halmaz, aminek egy része tisztítás-technológia. Ezért rendkívül fontos kérdés, hogy mi a realitása egy FM szakembernek (létesítménygazda) a takarítási szolgáltatásról.

A Mérnöktovábbképző Intézet és a Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség létesítménygazdálkodási tanfolyamának 17. évfolyama 2015. október 27-én indul. Ez lesz 17-ik éve annak, hogy én is tanítók a Budapest Műszaki Egyetem Mérők-továbbképző Intézetének FM képzésén. Az elmúlt időben ezen a képzésen több mint 400 létesítménygazda vett részt. Azt gondolom, hogy a takarítás valós értékének az elfogadtatása és a takarító valós pozicionálása itt kezdődik. Az okos takarító cégvezető mindenképpen bekapcsolódik ebbe a folyamatba. További információk itt: a tanfolyam honlapján és az intézeti honlapon.  Mit tanítunk és miért: olvassa el itt.  Mi a létesítménygazdálkodás: itt tájékozódhat.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!