Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

A nagy felmérés kiértékelése (16.04.08)

 

A nagy felmérés kiértékelése (16.04.08)

A nagy felmérés nem sikerült olyan nagyra, de azért 29 válasz nem is olyan rossz, a mi üzletágunkban. Különösen, hogy olyanok is megszólaltak, akiket már rég nem hallottam, láttam. Sokan még fel is hívtak és lelkesek voltak, hogy végre kiönthetik a szívüket. Aki a kicsit nem becsüli, az a nagyot nem érdemli.

Ne húzzuk, az időt nézzük az eredményeket.

Arra a kérdésre, hogy „ha lenne egy éved, akkor mi az, amire azt rááldoznád” című kérdésben, azért több volt, mint ahogy azt sokan észrevették. Itt nem csak az volt a kérdés, hogy mit, hanem az is, hogy pontosan melyik az a legfontosabb és égető probléma? Tehát itt csak egy valamit kellett volna írni. Volt, aki hármat is beírt.

A rangsor a következőképpen alakult: Marketing, Szakmai ismeretek – képzési tematika, Humán Erőforrás Menedzsment, Pénzügy, Szociológia.

Mindezekkel szemben vagy éppen emiatt arra a kérdésre, hogy mi az akadály, ami nem hagyja a cégét fejlődni, viszont az esetek döntő többségében, a piac működésével és sajátosságaival, illetve a munkavállalókkal kapcsolatos problémák lettek megjelölve.  

Azt gondolom, hogy ezekre lehetne megoldás. Hogyan fogjunk neki?

2016-ra

Ötletbörze

Név *:
E-mail *:
Mobil *:
Biztos pont *:
A cél, ötlet vagy elképzelés *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!