Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

A kód neve 12.12 (16.12.07)

 

A kód neve 12.12 (16.12.07)

Nem is hiszem el, még négyet kell aludni és itt a nagy nap. Még van egy kis munka rajta, de nagyon szuper lesz.

Ma reggelre kialakult a végleges tematikai sorrend. A nap továbbra is 4 előadásból áll, melyek egyenként pontosan 90 percesek, ezek belövése most van folyamatban. Nagyon szigorúan kell tartanom az időt, mert a képeken rengeteg hivatkozás van már ismert anyagokra és nem eshetek abba a hibába, hogy ezeket magyarázom, mert elmegy az idő.

Lehet, hogy valakinek az már sokat mond, hogy egy 90 perces előadás átlagosan 40 kép és ezek közt nincsenek hangulati képek, minden fólia konkrét információt hordoz. Akik az előadás elektronikus verzióját is kérték, kép formájában is megkapnak minden fóliát, amit aztán illusztrációként is alkalmazhatnak a különböző értékesítési anyagikban.

Az anyag 85%-át még sehol nem adtam elő és ebből a szempontból is, de összefüggésrendszerében is rengeteg újdonsággal jövők. A cél az, hogy felismeréseket okozzak, inspirációt adjak arra, hogy kisebb nagyobb vagy óriási változásokat tudj létrehozni.

Az első előadás azzal foglalkozik, hogy a jelenlegi előítéleteink, realitásaink vagy paradigmáink miért és hogyan alakultak ki. Ezek, amik jelenleg gúzsba kötnek. Nem csak személy szerint az egyént, hanem a szakmát is. A végén pedig lesz valami pozitív kitekintés is, új és korszakalkotó, ami előre mutat. Az előadás címe AZ ÖRÖKSÉGÜNK.

A második előadás arról szól, hogy mi a tervezés lényege. Túllépünk az olyan klasszikus dolgokon, hogy határidők és erőforrások kellenek. Ennél sokkal mélyebbre megyünk. Vizsgáljuk az elme sajátosságait, a paradigmák visszahúzó erejét és ugyanakkor konkrét tervet adok a tervezésre. Csak, hogy félreértés ne essék, nem tervezetem semmit helyetted, itt csak a sikeres tervezés hatásmechanizmusáról van szó, ha úgy tetszik a tervezés technológiai fegyelme is lehet. Az előadás címe A BAKANCSLISTA.

A harmadik előadás lesz a legnehezebb. Ez egy takarítás specifikus humán erőforrás előadás lesz, ami sok mindent felvillant és talán egyeseket majd kétségbe is ejt. A címe AZ AKTUÁLIS PARADOXON.  Lényege, hogy mindenről szó esik, ami ma szabályozás a takarítóiparban és arról is, amit nem ismer el sem a szakma, sem a piac, vagy ami kapcsán éppen konfliktus van. Az ellentmondások egymást érik, és, hogy van-e kiugrási vagy megoldási lehetőség az nagy kérdés. Én mindenesetre határozott álláspontot képviselek és van egy receptem is.

A negyedik előadás tulajdonképpen az első három lezárása, egy olyan KNOW-HOW, ami új alapokra helyezi a humán erőforrás menedzsmentet. A címe A FŰGŐLEGES LABIRINTUS. Itt egy olyan modellt mutatok be, ami választ tud adni, bármely aktuális munkaerő attitűd kérdésre és vannak konkrét alkalmazhatósági elemei. Ez nem egy fikció ez egy konkrét eljárás. A dolog egy évig érett tudatosan, de tudatalatti, szerintem több mint 15 éve foglalkozom vele.

8 óra előadás, több mint 160 kép azt gondolom, hogy ez a nap semmihez nem lesz fogható és még péntek éjfélig jelentkezhetsz.

Akadémia I. nap

A tréningen résztvevő neve *:
E-mail címe *:
Megrendelem a szolgáltatást *:


Számlázási cím *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!