Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

A durva szakmai hibák kérdésköre (16.11.27)

 

A durva szakmai hibák kérdésköre (16.11.27)

Nagyon sokszor elhangzik „a takarítás társadalmi megítélése igen alacsony” ritkábban beszélünk azonban arról, hogy miért és, hogy erről senki más nem tehet csak maga a takarító, mert nem teszi vonzóvá a szakmát, mert olyanok ígér, amit nem tart be és még sorolhatnám.

Íme, a „kép”, ezt kínálja egy takarító cég. Kattints rá és nagyobban is láthatod. A kérdés az, hogy hol a hiba? A játék egyszerű, ha megtalálod a képen a 3 legfontosabb hibát, akkor részt veszel egy sorsoláson, ahol 3 csomagot sorsolok ki. Az elő 2 db. REFLEX szettet tartalmaz, a második 1 db. REFLEX szettet és a harmadik egy VIP belépő a Tisztítás-technológiai Akadémia Cégvezetőknek első alkalomra december 12-én. A válaszokat hétfő 24.00 óráig várom. Kedd hajnalban már sorsolok.

00 Hibák

Írja le a tapasztalt szakmai hibákat és hamis igéreteket

Név *:
e-mail *:
I. hiba *:
II. hiba *:
III. hiba *:
IV. és további hibák. Nem kötelező.:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!