Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

A csütörtök egy komoly nap

 

Pontosabban a március 27 mert itt most egy nap alatt több minden történik majd mint máskor egy egész hónapban. Lényegében 3 fontos történés.

Kezdjük talán azzal, hogy mintegy másféléves előkésztést követően csütörtökön egy sajtótájékoztató keretein belül bejelentjük, hogy életbe lép a „Környezetbarát takarítás védjegy”. Ez lényegében megfogja változtatni az egész piaci helyzetet. Nem feltétlenül azért, mert majd mindenki környezetbarát szeretne lenni, hanem azért mert ebben a rendszerben lefektetet szakmai alapok hatnak majd az általános takarításra is.

Második fontos elem, hogy ezen a napon az ERSTE Bank is tájékoztatást tart arról, hogy milyen egyedi ajánlata van a MATISZ tagok részére. Ez is azt hiszem korszakváltás lesz.

Harmadik és talán legfontosabb, hogy ezen a napon MATISZ közgyűlés is lesz és ennek jelentősége sem hétköznapi, mert a közgyűlés új alapszabályt készül elfogadni. Ennek jelentősége igen nagy, mert az utolsó ilyen megmozdulás 2008-ban volt.

Na, hát így indulunk neki ennek a hétnek. Részletek a http://www.matisz.org honlapon.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!