Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Blog

Tudásgarancia

Tudásgarancia

A szolgáltatások egyik meghatározó marketing kérése az, hogy milyen garanciát nyújt az ígéretei alátámasztására. Minden szolgáltatónak végig kell gondolni, hogy mi az a valami, amit ad akkor, ha az ígéret nem valósult meg. Persze itt lehet polemizálni, hogy a nem megvalósulás a vevő vagy a szolgáltató hibája, de egyet ne felejtsünk el: sérült a vevő elégedettsége! Márpedig az elégedetlen vevő nem fog újra vásárolni.

tovább

2013 tervei

2013 tervei

Akik már regisztráltak láthatják ezt a bejegyzést. Magamnak is, de nyilván számotokra is fontos, hogy a tudás leírása terén mit érhetünk el 2013-as évben. Az új honlap sok lehetőséget rejt és ezeket megpróbálom kihasználni, tehát bízom egy sokkal jobb és hatékonyabb kommunikációban és nem utolsó sorban értékesítésben.

tovább