Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Blog

Továbbképzések Ritz Tiborral

Továbbképzések Ritz Tiborral

Az okosok szerint a tudás abszolút értelemben 5 évenként feleződik. Egyrészt mert amit nem használunk és nincs készségszinten, az elfelejtjük. Úszni vagy biciklizni nem felejtünk el, mert a készségszintű. Másrészt a világ fejlődik a tudásunk relatíve is kisebb lesz. Ezért hát a továbbképzések jelentősége igen nagy.

tovább

Tudásgarancia

Tudásgarancia

A szolgáltatások egyik meghatározó marketing kérése az, hogy milyen garanciát nyújt az ígéretei alátámasztására. Minden szolgáltatónak végig kell gondolni, hogy mi az a valami, amit ad akkor, ha az ígéret nem valósult meg. Persze itt lehet polemizálni, hogy a nem megvalósulás a vevő vagy a szolgáltató hibája, de egyet ne felejtsünk el: sérült a vevő elégedettsége! Márpedig az elégedetlen vevő nem fog újra vásárolni.

tovább

2013 tervei

2013 tervei

Akik már regisztráltak láthatják ezt a bejegyzést. Magamnak is, de nyilván számotokra is fontos, hogy a tudás leírása terén mit érhetünk el 2013-as évben. Az új honlap sok lehetőséget rejt és ezeket megpróbálom kihasználni, tehát bízom egy sokkal jobb és hatékonyabb kommunikációban és nem utolsó sorban értékesítésben.

tovább