Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

9.750.000 Forintos támogatás a MATISZ konferencia résztvevőinek

 

9.750.000 Forintos támogatás a MATISZ konferencia résztvevőinek

Ilyen még nem volt. A TENROM fő támogatásával megrendezésre kerülő októberi MATISZ konferencia olyan lehetőségeket rejt, ami eddig ismertetlen volt a magyar tisztítás-technológiai piacon. A ZÖLD JELZÉS konferencia, kiállítás és szakmai vetélkedő egy olyan tudáscsomag, amit egyszerűen nem lehet kihagyni.

Minimum 3.750.000 Forinttal támogatja a Tisztítás-technológiai Tudományok intézete a MATISZ 2013-as konferencia résztvevőit.

Ilyen még nem volt. A TENROM fő támogatásával megrendezésre kerülő októberi MATISZ konferencia olyan lehetőségeket rejt, ami eddig ismertetlen volt a magyar tisztítás-technológiai piacon. A ZÖLD JELZÉS konferencia, kiállítás és szakmai vetélkedő egy olyan tudáscsomag, amit egyszerűen nem lehet kihagyni. Nézd meg a programot!

Mi azzal számolunk, hogy legalább 150 résztvevő lesz kíváncsi arra, hogy a magyar takarító piac miképpen kezdi meg a régen várt, de ma még elképzelhetetlennek tűnő áthalkulását. Ezért minden résztvevő batyujába beleteszünk egy 25 000 Forintos kedvezményt, amely korlátozás nélkül bármely képzésünkre érvényes.

Tehát aki most jelentkezik, az tulajdonképpen, nem csak visszakapja a konferencia díját, hanem a többi szponzor jóvoltából még meg is fejelik azt! Nézd meg a bónuszokat!

Figyelem!

Ez nem egy marketing fogás. A konferencia előadásai (a program itt megtekinthető) olyan utakat nyitnak meg, olyan lehetőségeket tárnak fel, amihez majd rengeteg új dolgot kell megtanulni. A szakmai világunk egy olyan átalakulásba kezdett most bele, ami szinte elképzelhetetlen volt ezelőtt 10 évvel.

Miért vagy ilyen lelkes?

Mert most sok olyan dolog történik a világban, Európában és Magyarországon, ami gyökereiben alakítja át a szakmai életüket. Ez a történet három pilléren nyugszik, vagyis stabilan áll és egyik önálló fejlesztése vagy valamily kihagyása sem vezethet eredményre. Mindhárommal egyformán foglalkozni kell. Ez tényleg lényegi kérdés és tudatosodni kell minden szakmai résztvevőben.

Szaktudás – Minőségmérés – Fenntarthatóság

Az állam elismerte a takarítást, mint szakma, a társadalom viszont még nem, és ezért most még sokkal keményebben kell küzdeni. Ez a küzdelem csak a kiváló szaktudásra épített minőségi garanciákon keresztül a környezetvédelem legmesszebb menőkig történő figyelembe vétele mellett történhet meg. Tehát itt most olyan változást kell létrehozni, ami a tisztítás-technológiai munkavállalók és vezetők egyaránt változnak, emberi vonatkozásban is. Új világ jön. Nem fenyegetésként mondom, de nagyon komolyan kell rá készülni.

Szaktudás: változik az OKJ

Minőségmérés: meg kell határozni az MSZ EN 13549: 2004 nyitott ajánlásait. Szükségünk van egy felülvizsgált és pontosított szabványra. Életszerűvé és alkalmazhatóvá kell szabályozni a fertőtlenítő takarítást.

Fenntarthatóság: jön a zöld közbeszerzés és a környezetbarát tisztítás-technológiai szolgáltatás védjegy.

Jelntkezz itt!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:

#1 - Paár Zoltán2013.10.03. 17:37

áthalkulását... meg is fejelik...???