Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

2017 a Tisztítás-technológiai szakértés éve (16.10.13)

 

2017 a Tisztítás-technológiai szakértés éve (16.10.13)

Azt gondolom, hogy az alapvető modell hibás. Minden iparágban a megrendelő és a megbízó között ott vannak a szakértők. A takarítóiparban ez még nem alakult ki, azonban 2017-ben léphetünk egy nagyot és bevezethetünk egy új rendszert.

Miért érné meg ez megrendelőnek?

Alapvetően azért, mert a pontosan azt az értéket kapná, amire fizetett. Az is lehet, hogy a jelenlegi ár színvonalon kaphatna egy optimalizált és az igényeinek jobban megfelelő szolgáltatást. Még az is előfordulhat, hogy olyan szolgáltatásokat igényelhetne, amiről eddig nem is hallott. Összességében egy olyan versenyt generálhatna amiben tényleg a jók nyernek és rosszak veszítenek.

Miért lenne jó ez a takarító cégeknek?

Alapvetően, azért mert kellene fölösleges köröket futniuk és csak arra pályáznának, amiről pontosan meg tudják állapítani, hogy testhez állna nekik. Tovább sokkal gyorsabban és kevesebb ráfordítással tudnák elkészíteni a pályázataikat és ezek egyben valódi és megvalósítható tervek lennének is egyben. Összességében egy sokkal egészségesebb piaci helyzet bontakozna ki.

Javaslatom a következő: rendelj egy alap szakértői szolgáltatást, aminek díja 100.000 Forint,

GMP audit

GMP audit

A cég neve *:
Számlázási címe *:
Kapcsolattartó *:
e-mail cím *:
Megrendelem egy adott szerződésre az átvilágítást és a GMP auditot. *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

és ami tartalmazza egy db. bármekkora szerződés átvilágítását és GMP (Jó gyakorlat) auditját. Vedd a bátorságot és ajándékozd meg vele egy megrendelődet. Én a magam részéről úgy tudom támogatni ezt a folyamatot, hogy minden 10 megrendelésből egyet kisorsolok, és a szerencsés cég kap egy szakértői szolgáltatást pluszba.

Na nézzük mi lesz belőle.

Ha egyéb téma is érdekes, itt a szakértői oldalam

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!