Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

2015.10.27. hírlevél kiküldését követően

 

2015.10.27. hírlevél kiküldését követően

A blog nagy előnye, hogy minden cikk megnyitás száma látszik. Ennek megfelelően azt gondoltam, hogy hetente készítek egy statisztikát, hogy miképpen áll a cikkek kéthetes olvasottsága. Kíváncsi vagyok, hogy ez hétről hétre miképp alakul.

Érdekes módon a legtöbbet olvasott cikk, a legfrissebb cikk is egyben. Majd jövő héten meglátjuk, hogy ez valami trend vagy csak véletlen és, hogy miképpen alakul a cikkek sorsa. Persze az is izgalmas kérdés, hogy a TOP lista befolyásolja-e a cikkek olvasottságát? Az elmúlt 2 hét slágerlistája:

  1.       Október 25-én posztolt, 124 megnyitással „Az áttörés”: a betanított takarító képzettségi szint bevezetéséről.
  2.       Október 15-én posztolt, 123 megnyitással „LAST MINUTE”: utolsó felhívás a MATISZ éves konferenciájára és egyben egy előzetes összefoglaló a konferencia programjáról.
  3.       Október 18-án posztolt, 31 megnyitással „Új koncepció”: rövid eszmefuttatás a takarítóiparban újra megjelenő robotok jelentőségéről és az előkészített paradigmaváltásról
vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!