2013 tervei

 

2013 tervei

Akik már regisztráltak láthatják ezt a bejegyzést. Magamnak is, de nyilván számotokra is fontos, hogy a tudás leírása terén mit érhetünk el 2013-as évben. Az új honlap sok lehetőséget rejt és ezeket megpróbálom kihasználni, tehát bízom egy sokkal jobb és hatékonyabb kommunikációban és nem utolsó sorban értékesítésben.

Jövőre is folytatodik a MATSZ és a TISZTÍTÁS-TECHNOLÓGIAI TUDOMÁNYOK INTÉZETE közös programja az ÚJ SZAKMA SZÜLETIK. Fontos kérdés az OKJ felülvizsgálata és korszerűsítése is, ez is meghatározza majd, hogy miképpen tudunk haladni.

A szakmunkás szint terén 6 füzetet terveztem és ebből 2012-ben 1 jelent meg. A második megjelenése januárban várható. Egyébként a többivel is jól haladunk, remélhetőeleg az idén készen lesz mind a 6. Ezzel gyakorlatilga a szakmunkás szint tudásanyaga lezártnak tekinthető (egy ideig). Ezeknek a prezentációs változata is elkészül és megvásárolható lesz. Az első két prezi már készen van.

A felületspecialista szintel kapcsolatban nem tervezem írott anyag kiadását itt csak a tanfolyami jegyzet marad.

A szolgálatvezető szint vonatkozásában 4 füzet a terv. A prezentációk már készen vannak, most már csak a fűzetek megírása van hátra. Ennek befejezési időpontja az év második fele. Addig is februárra megvásárolhatóvá teszem a PP anyagot.

A PEL piktogram rendszer is fejlesztésre került. Az eljárás és technológiák fejezet most már több mint 100 piktogramot tartalmaz és megvásárolható. A következő lépés a tisztítandó felületek piktogramrendszerének felülvizsgálata lesz. A cél az, hogy a szolgáltatási jegyzék-munkaterv-belső tanusítvány rendszerhez minden piktogram meglegyen és akkor nagyon látványos dokumentmok készülhetnek.

A Munkafüzet sorozat is folytatodik. Terv, hogy havonta legalább egy 16 oldalas mukafüzet megjelenne.

Plakátok. A folyamatosan alakuló tananyag kapcsán újraindítom a plakátrendszert is és januárban már legalább két plakáttal kijövünk. Ebből az egyik a szakmai irányelvek rendszere. A másik pedig valószinű, hogy a rendelhető szolgáltatások rendszere lesz.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!