Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

2013 tervei

 

2013 tervei

Akik már regisztráltak láthatják ezt a bejegyzést. Magamnak is, de nyilván számotokra is fontos, hogy a tudás leírása terén mit érhetünk el 2013-as évben. Az új honlap sok lehetőséget rejt és ezeket megpróbálom kihasználni, tehát bízom egy sokkal jobb és hatékonyabb kommunikációban és nem utolsó sorban értékesítésben.

Jövőre is folytatodik a MATSZ és a TISZTÍTÁS-TECHNOLÓGIAI TUDOMÁNYOK INTÉZETE közös programja az ÚJ SZAKMA SZÜLETIK. Fontos kérdés az OKJ felülvizsgálata és korszerűsítése is, ez is meghatározza majd, hogy miképpen tudunk haladni.

A szakmunkás szint terén 6 füzetet terveztem és ebből 2012-ben 1 jelent meg. A második megjelenése januárban várható. Egyébként a többivel is jól haladunk, remélhetőeleg az idén készen lesz mind a 6. Ezzel gyakorlatilga a szakmunkás szint tudásanyaga lezártnak tekinthető (egy ideig). Ezeknek a prezentációs változata is elkészül és megvásárolható lesz. Az első két prezi már készen van.

A felületspecialista szintel kapcsolatban nem tervezem írott anyag kiadását itt csak a tanfolyami jegyzet marad.

A szolgálatvezető szint vonatkozásában 4 füzet a terv. A prezentációk már készen vannak, most már csak a fűzetek megírása van hátra. Ennek befejezési időpontja az év második fele. Addig is februárra megvásárolhatóvá teszem a PP anyagot.

A PEL piktogram rendszer is fejlesztésre került. Az eljárás és technológiák fejezet most már több mint 100 piktogramot tartalmaz és megvásárolható. A következő lépés a tisztítandó felületek piktogramrendszerének felülvizsgálata lesz. A cél az, hogy a szolgáltatási jegyzék-munkaterv-belső tanusítvány rendszerhez minden piktogram meglegyen és akkor nagyon látványos dokumentmok készülhetnek.

A Munkafüzet sorozat is folytatodik. Terv, hogy havonta legalább egy 16 oldalas mukafüzet megjelenne.

Plakátok. A folyamatosan alakuló tananyag kapcsán újraindítom a plakátrendszert is és januárban már legalább két plakáttal kijövünk. Ebből az egyik a szakmai irányelvek rendszere. A másik pedig valószinű, hogy a rendelhető szolgáltatások rendszere lesz.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!