Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

1 M Forintos pályázat

 

1 M Forintos pályázat

Miközben készülök a január 29-re szervezett továbbképzőre egyre több kérdés merül fel azzal kapcsolatban, hogy miképpen is tudná konkrét eredményre fordítani a marketing elméletet a továbbképzésen résztvevő szolgálatvezető vagy cégvezető. Ekkor villant be, hogy el kellene kezdeni már most, bizonyos feladatokat.

A Tisztítás-technológiai Tudományok Intézete támogatja, hogy a Magyar Takarítóipar sikeresebb legyen, és a maga korlátozott eszközeivel igyekszik előmozdítani a cégek sikerét. Azonban a marketing alapkérdése az, hogy hirdetni csak a jót szabad.

Ha abban gondolkodunk, hogy az egész szakma legyen sikeresebb, nagyon is fontos lehet az, hogy mit mutatunk a szakmáról. Például sokszor illusztrálunk dolgokat, de jelenleg csak külföldi takarítók fotóit használjuk. Ekkor jött az ötlet!

ARCULATI PÁLYÁZAT

A Tisztítás-technológiai Tudományok intézete mintegy 1.000.000 Forintra ajánl fel tanfolyamot, azoknak a cégeknek, akik veszik a fáradtságot, hogy átgondolják munkatársaik megjelenését, és erről profi stúdió fényképeket is készítenek.

Alapkövetelmények:

1)      A képen szereplő személy valóban takarítóiparban dolgozzon,

2)      Legyen munkaruhában

3)      Valamilyen takarítóeszköz vagy gép legyen a közelében, vagy használja azt.

4)      A kép lehet humoros vagy komoly

5)      Diszkréten ott lehet a cég logoja is

6)      Minden cég maximum 5 képpel pályázhat. Ezek közül legalább két képnek tiszta fehér háttere, kell, hogy legyen.

7)      A képeket nagyfelbontású (plakátra is alkalmas), digitális formában, CD-re írva kell megküldeni.

 Beküldési határidő 2013 február 25-ig.

A beküldéskor feltétlenül nyilatkozni kell a képen szereplő személynek, a cégnek és a fotósnak, hogy a képeket, a Tisztítás-technológiai Tudományok Intézete KFT a szakmát népszerűsítő dokumentumaiban, minden korlátozás és egyéb jogdíj megfizetése nélkül felhasználhatja illusztrációként.

A képeket egy háromtagú zsűri fogja elbírálni, abból a szempontból, hogy azok milyen mértékben alkalmasak a tisztítás-technológiai szakma népszerűsítésére, arculatának javítására, vagy a szakma egyes elemeinek illusztrációjára.

  1. díj 400.000 Forintos tanfolyami utalvány
  2. díj 300.000 Forintos tanfolyami utalvány
  3. díj 200.000 Forintos tanfolyami utalvány
  4. díj 100.000 Forintos tanfolyami utalvány

Az utalványok összege nem tartalmazza a mindenkor esedékes vizsgadíjakat és jegyzett díjakat.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!