001 bejegyzés

 

001 bejegyzés

Boldog Új Évet kívánok mindenkinek innen a számítógép mellől és majd a délelőtt adásból is. Ugyanis ma az MTV1-en a Családbarát Magazinban lesz a szereplés. A téma a fertőtlenítés, nagytakarítás és úgy alapvetően a tisztítás-technológiai kultúra, nem utolsó sorban az a lehetőség, hogy az idén 1500 ember vehet részt a Tisztítás-technológiai szakmunkás új rendszerű 500 órás képzésében.

Januárban sok minden történt és történik. Ebből most egyet szeretnék kiemelni: IV. TOVÁBBKÉPZÉS. A dátum január 23, kezdés 09.00 és a helyszín a Fogarasi út 2-4 alagsori terem. A téma: a szakmai jelen és a jövő. Bővebben a megrendelő felületen. http://www.takaritz.hu/kinalatunk/kepzesek-tovabbkepzesek-2403/tovabbkepzes-ritz-tiborral-4/222296/

Most újra annyi információ van, amit nem akarok mindenkivel megosztani. Ezért a továbbképző egyben egy elit klub is. Ha valaki naprakész akar, lenni eljön és megalgathatja, hogy aktuálisan hol állunk, és merre haladunk, de nem írom le. A blogon persze továbbra is közlök majd fontos információkat, de a továbbképzés az egyben egy stratégiai nap is. Ugyanis bizonyos információknál igen fontos az is, hogy az meg legyen vitatva, ki legyen beszélve. Nem is biztos, hogy egy kutyafuttában elolvasott cikkből lejön majd a lényeg.

2014 szerintem egy érdekes év lesz. Nem tudom, hogy a válság valóban véget ér-e? Azonban nem csak a pénzügyi válság az, ami most ránk telepszik, hanem tudásválság is van. Ez pedig abból a szempontból érdekes, hogy nagyon hiányzik az a tudás, ami alapján a jó döntéseket meg lehet hozni. Fontos, hogy ez nem csak pletyka, információ, valaki súg valamit, hanem úgy kerek, ha azt is látjuk, ki hogyan reagál a dologra. Lehet, hogy vitatkozni is kell, brainstorming és végül mindenkibe leülepszik egy egyedi meglátás.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!