Aranybánya

25 éve foglalkozom a tisztítás-technológiával és itt időnként megosztom a tapasztalataimat. Négy témát viszek: A takarítás történelme (THE HISTORY PROJEKT), a szakmai fejlesztést és mentorálást (RENESZÁNSZ 2.0), a piac monitoringját (TAKARÍTÓ SZEKTOR JELENTÉS) és piacon elérhető technológiai kínálat lényegi elemzését (TECH PROJEKT). Ezen kivül vannak még ötleteim, de van egy fő munkám is, az a szakértési pozicíó és sokkal több már nem fér bele.

Videótár

Best Value

2017.07.25.

SzakmaSztár

2016.04.21.

Boeing fejlesztés

2016.04.08.

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

2016. December 12 - Akadémia I. Fókuszban az emberi erőforrás (motiváció)

 

Tematika (4 x 90 perces előadások). A PPT megvásárolható, belső céges felhasználási jogokkal (Nyilvánosan vagy térítés ellenében nem használható)

Az első előadás azzal foglalkozik, hogy a jelenlegi előítéleteink, realitásaink vagy paradigmáink miért és hogyan alakultak ki. Ezek, amik jelenleg gúzsba kötnek. Nem csak személy szerint az egyént, hanem a szakmát is. A végén pedig lesz valami pozitív kitekintés is, új és korszakalkotó, ami előre mutat. Az előadás címe AZ ÖRÖKSÉGÜNK.

A második előadás arról szól, hogy mi a tervezés lényege. Túllépünk az olyan klasszikus dolgokon, hogy határidők és erőforrások kellenek. Ennél sokkal mélyebbre megyünk. Vizsgáljuk az elme sajátosságait, a paradigmák visszahúzó erejét és ugyanakkor konkrét tervet adok a tervezésre. Csak, hogy félreértés ne essék, nem tervezetem semmit helyetted, itt csak a sikeres tervezés hatásmechanizmusáról van szó, ha úgy tetszik a tervezés technológiai fegyelme is lehet. Az előadás címe A BAKANCSLISTA.

A harmadik előadás lesz a legnehezebb. Ez egy takarítás specifikus humán erőforrás előadás lesz, ami sok mindent felvillant és talán egyeseket majd kétségbe is ejt. A címe AZ AKTUÁLIS PARADOXON.  Lényege, hogy mindenről szó esik, ami ma szabályozás a takarítóiparban és arról is, amit nem ismer el sem a szakma, sem a piac, vagy ami kapcsán éppen konfliktus van. Az ellentmondások egymást érik, és, hogy van-e kiugrási vagy megoldási lehetőség az nagy kérdés. Én mindenesetre határozott álláspontot képviselek és van egy receptem is.

A negyedik előadás tulajdonképpen az első három lezárása, egy olyan KNOW-HOW, ami új alapokra helyezi a humán erőforrás menedzsmentet. A címe A FŰGŐLEGES LABIRINTUS. Itt egy olyan modellt mutatok be, ami választ tud adni, bármely aktuális munkaerő attitűd kérdésre és vannak konkrét alkalmazhatósági elemei. Ez nem egy fikció ez egy konkrét eljárás. A dolog egy évig érett tudatosan, de tudatalatti, szerintem több mint 15 éve foglalkozom vele.

Akadémia I. nap

A tréningen résztvevő neve *:
E-mail címe *:
Megrendelem a szolgáltatást *:


Számlázási cím *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza

Hozzászólások