Ritz Tibor Takarítási szakértő - Alkalmazott környezetkutató blogja - Reneszánsz 2.0

25. Szolgáltatásvezető VI. tananyagegység PDF 2017.11.03

25. Szolgáltatásvezető VI. tananyagegység PDF 2017.11.03
Raktáron
Új
Értékelés:

Cikkszám: PDF406

Készleten: 995 db

Az anyag csak egyéni használatra érvényes. Azért ennyi az ára, hogy azt mindenki megvehesse magának. Ez része annak a filozófiának, hogy mindenki rendelkezzen a saját, külön bejáratú szakirodalmával. A füzetet minden egyes megrendelésnél nevesítem a megrendelő nevére. Amennyiben cégként megrendeli alkalmazottai számára, akkor kérem adja meg a nevüket, hogy mindenki névre szóló példányt kaphasson.

Ha megrendeli az anyagot olvassa el a RENESZÁNSZ 2.0 projektben rejlő lehetőségeket is, és válasszon magának mentort.

Ez az hatodik tananyagegység a tisztítás-technológiai szolgáltatásvezető képzésben. Technológia, technika és eredmények. A szakmunkás felkészítése a minőségmérési és szolgáltatás hitelesítési rendszer bevezetésére. A fűzet két témakört dolgoz fel:

A) Minőségmérési rendszer és szabályozás (MSZ EN 13549: 2004).

B) Dokumentumok és feljegyzések kezelése.

Szakirodalom 12 óra elmélethez.

Az anyaghoz kapcsolódik egy 28 órás tréning is, ami a szervezés gyakorlatával foglalkozik. A tréning egy konkrét nagytakarítási munkára való felkészülés és végrehajtással egy időben is megvalósítható. Kérjen ajánlatot: tiborritz@gmail.com 

Ha ki akarja próbálni mennyire van otthon a témában töltse ki a tesztet és azonnal megtudhatja az eredményt.A teszt kitöltése ingyenes.

Teszt (hamarosan)

Ár: 1 200 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!