Ritz Tibor Takarítási szakértő - Alkalmazott környezetkutató blogja - Reneszánsz 2.0

"Reneszánsz 2.0 START"

"Reneszánsz 2.0 START"
"Reneszánsz 2.0 START"
"Reneszánsz 2.0 START"
Még vannak helyek
Új
Értékelés:

Cikkszám: R2.0 - 01

Készleten: 18 Fő

Mottó: "Ne a vevőket helyezd előtérbe, hanem az emberidet és majd ők gondját viselik a vevőidnek" R. Branson (VIRGIN GROUP)

Időpont: 2017 December 14, 09.00 óra, várható befejezés 16.00 óra. A rendezvényre biztosítom a korlátlan forró kávé, tea és hideg üdítő fogyasztást, meg az fantasztikus Páholy szendvicseket. A rendezvény főszponzora Magony Richárd a JETMAT feltalálója.

Helyszín: Törökbálint VIV Center, konferencia terem

A rendezvény célja, hogy elindítsunk egy új projektet, ami révén megvalósulhat az olcsó és jó minőségű szakképzés. Itt alapvetően a szakmában dolgozó emberek képzése lenne a cél. A rendszer más-más motivációt ígér a cégvezetőknek, középvezetőknek és a végrehajtó állománynak. Előadó: Ritz Tibor

A RENESZÁNSZ 2.0 célja, hogy felébresszük az embert és Dávidod faragjunk belőle. A takarítás társadalmi megítélése csak akkor fog változni, ha a takarítóra valóban fel lehet nézni. Egyértelmű kell, legyen az embereknek, hogy a takarító felelős szakember. Ezt még meg a menedzsmentnek is meg kel emészteni.

Dávid a takarító személyzet, aki megvalósítja a megrendelő elégedettségét és megnyeri a csatát. Rajta áll vagy bukik minden. Nyilván fontos a menedzsment szerepe, de cselekvő katonák nélkül a tábornokok semmit nem érnek.

Ár: 10 000 Ft Egységár: 10 000 Ft /Fő
+ Véleményt írok

#2 - Ritz Tibor2017.11.19. 10:44

Hétfőn 50% kedvezmény. Ne hagyd ki!

#1 - Ritz Tibor2017.11.16. 11:13

Ez egy szuper rendezvény lesz garantálom. Nagyon sok anyaggal készültem és nagy meglepetéseim is vannak.