Ritz Tibor Takarítási szakértő - Alkalmazott környezetkutató blogja - Reneszánsz 2.0

"Reneszánsz 2.0 Klubnap"

"Reneszánsz 2.0 Klubnap"
"Reneszánsz 2.0 Klubnap"
Még vannak helyek
Új
Értékelés:

Cikkszám: R2.0 - 02

Készleten: 100 Fő

Mottó: "Ne a vevőket helyezd előtérbe, hanem az emberidet és majd ők gondját viselik a vevőidnek" R. Branson (VIRGIN GROUP)

Időpont: 2018 Január 24, 09.00 óra, várható befejezés 16.00 óra. A rendezvényre biztosítom a korlátlan forró kávé, tea és hideg üdítő fogyasztást, meg az fantasztikus Páholy szendvicseket. A rendezvény főszponzora Magony Richárd a JETMAT feltalálója.

Helyszín: Törökbálint VIV Center, konferencia terem

A rendezvény célja, hogy elindítsunk egy új projektet, ami révén megvalósulhat az olcsó és jó minőségű szakképzés. Itt alapvetően a szakmában dolgozó emberek képzése lenne a cél. A rendszer más-más motivációt ígér a cégvezetőknek, középvezetőknek és a végrehajtó állománynak. Előadó: Ritz Tibor

A RENESZÁNSZ 2.0 célja, hogy felébresszük az embert és Dávidod faragjunk belőle. A takarítás társadalmi megítélése csak akkor fog változni, ha a takarítóra valóban fel lehet nézni. Egyértelmű kell, legyen az embereknek, hogy a takarító felelős szakember. Ezt még meg a menedzsmentnek is meg kel emészteni.

Dávid a takarító személyzet, aki megvalósítja a megrendelő elégedettségét és megnyeri a csatát. Rajta áll vagy bukik minden. Nyilván fontos a menedzsment szerepe, de cselekvő katonák nélkül a tábornokok semmit nem érnek.

Ár: 5 000 Ft
+ Véleményt írok

#1 - Ritz Tibor2017.12.29. 09:37

A klubtagokat 50% kedvezmény illeti meg.